رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: میزان تخلفات در استان اردبیل بسیار کم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم تودیع و معارفه بازرس کل استان اردبیل افزود: آمار جرائم در استان اردبیل رقم مطلوبی بوده و نشان دهنده این است که میزان تخلفات در استان بسیار کم است. 

وی با قدردانی از رئیس عالی تشکیلات قضایی استان اردبیل در ایجاد هماهنگی و همکاری مطلوب در بین تشکیلات و مجموعه‌های قضایی استان بیان کرد: وضعیت استان اردبیل از حیث تشکیل پروندهای تخلفاتی در حداقل بوده و انتظار می‌رود این امر تداوم داشته باشد.

 رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از مهمترین وظایف سازمان بازرسی استان نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین  است بنابراین بیشترین اولویت در نظام بازرسی بحث پیشگیری است ولی در صورت مشاهده هرگونه تخلف، سازمان بازرسی به شدت و با قاطعیت تمام با متخلفان برخورد می‌کند.

وی افزود: بیشترین اولویت در نظام بازرسی بحث پیشگیری است ولی در صورت مشاهده هرگونه تخلف سازمان بازرسی به شدت و با قاطعیت تمام با متخلفان برخورد می‌کند.

 

انتهای پیام/ح

آمار جرائم در استان اردبیل رقم مطلوبی دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.