بهار تئاترمازندران در پایان تابستان

بیست و نهمین جشنواره تئاتر مازندران از شنبه ۲۵ شهریور آغاز می‌شود و نمایش‌های راه یافته به بخش ن‌هایی جشنواره به روی صحنه می‌روند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بیست ‌و نهمین جشنواره تئاتر مازندران از شنبه ۲۵ شهریور آغاز می ‌شود و نمایش ‌های راه یافته به بخش نهایی جشنواره به روی صحنه می ‌روند تا آثار برتر به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی شوند.

هفت نمایش راه یافته به بخش نهایی، در ۳ روز در ۲ سالن ساری به روی صحنه می روند.

ستاد برگزاری بیست ‌و نهمین جشنواره تئاتر مازندران داوران بخش نهایی این جشنواره را معرفی کرد.

بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره استانی تئاتر مازندران، دکتر قطب ‌الدین صادقی، دکتر محمدحسین ناصربخت و یوسف فخرایی به عنوان داوران بخش نهایی بیست ‌و نهمین جشنواره تئاتر مازندران انتخاب شدند.

دکتر قطب ‌الدین صادقی هنرمند سرشناس و برجسته سینما و تئاتر کشور و همچنین نویسنده، فیلمنامه ‌نویس، مترجم، کارگردان تئاتر، استاد دانشگاه و بازیگر سینما و تلویزیون تألیف بیش از 50 نمایشنامه، کارگردانی افزون بر 50 تئاتر و فیلم، ترجمه آثار نمایشی و همچنین بازی در فیلم‌های مطرحی همچون «کیف انگلیسی»، «کلاه پهلوی» و «معمای شاه» را در کارنامه دارد. وی یکی از چهره‌ های مطرح در زمینه داوری جشنواره‌ های تئاتری است.

دکتر محمد حسین ناصربخت دانش‌آموخته مقطع دکترای تخصصی پژوهش هنر، نمایشنامه‌ نویس، کارگردان تئا‌تر، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و یکی از چهره‌های برجسته هنرهای نمایشی و نقد و پژوهش آثار نمایشی است. در کارنامه وی علاوه بر داوری در جشنواره‌های مختلف، کارگردانی تئاتر، نمایشنامه‌نویسی و نویسندگی چندین جلد کتاب و ده‌ها اثر پژوهشی، دبیری چهاردهمین جشنواره بین‌ المللی تئاتر فجر، دبیری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی-سنتی و سردبیری مجله نمایش نیز ثبت شده است.

یوسف فخرایی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی و مدرس دانشگاه‌ نیز از اساتید هنر نمایش است که پیشینه داوری در جشنواره‌ های مختلف را دارد.

فخرایی در دوره بیست‌ و هفتم جشنواره تئاتر مازندران، همراه با مجتبی دهدار و داریوش شافی، عضو هیأتانتخاب جشنواره بود. وی داوری بیست ‌و هشتمین جشنواره تئاتر استان گیلان را نیز به عهده داشت. نمایشنامه‌های «رزم اسفندیار»، «زمانی برای گفتن»، «سهراب در مه»، «آتش؛ آب؛ باد؛ خاک»، «من و هزار تو»، «کالیگولا؛ باران؛ کبوتر»، «جایی در میان آب‌ها»، «جریره»، «یک تاج و دوسر»، «پهلوان دیو دلقک»، «سیاگالش»، «فقط یک نور تخت»، «یک روز روشن خدا» همراه با کتاب‌های «اگزیستانسیالیسم و تئاتر»، «سیاوش؛ کاراکتر دیونیزوسی» و «طرح انسان واره مشوش درآشوب صحنه مدرنیسم و سنت» و چندین مقاله پژوهشی به قلم فخرایی منتشر شده‌اند.

امسال رحیم ناظریان و مهدی رمضانی به عنوان منتقدان نشست‌ های نقد و بررسی آثار انتخاب شدند.

همزمان با برگزاری بیست و نهمین جشنواره تئاتر مازندران، ویژه برنامه «تماشاخانه ۲۹ مازندران» از سیمای مازندران پخش می شود.

محمد محمدی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر مازندران از تولید یک ویژه ‌برنامه تلویزیونی به مناسبت بیست‌ و نهمین جشنواره تئاتر مازندران خبر داد و گفت: مانند سال گذشته که ویژه‌برنامه ‌ای از سیمای مازندران به مناسبت برگزاری بیست ‌و هشتمین جشنواره تئاتر استان پخش شد، امسال نیز ویزه‌برنامه‌ای با نام «تماشاخانه ۲۹ مازندران» قرار است در شب ‌های برگزاری جشنواره از سیمای مازندران پخش شود.

وی افزود: تولید این برنامه را «رحیم رستمی» هنرمند فعال در رسانه به عهده گرفته است و قرار است در این برنامه که به احتمال زیاد ۵ شب به صورت زنده روی آنتن می رود، گفت و گو با کارگردانان، منتقدان، مخاطبان جشنواره، هنرمندان حاضر در بخش نهایی و مسئولان فرهنگی استان پخش شود.

انتهای پیام/ م

گزارشی از حال و هوای بیست ‌و نهمین جشنواره تئاتر مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار