دادستان عمومی و انقلاب آباده گفت: قمه زنی در این شهرستان ریشه کن شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  شیراز؛ محمد مهدی جمالی دادستان عمومی و انقلاب آباده با اشاره به برنامه ریزی لازم برای ریشه کن کردن قمه زنی در این شهرستان بیان کرد: برای ۵۲ نفر از افراد شاخص قمه زن در سال ۹۴ حکم محکومیت صادر شد، پارسال نیز ۳ نفر از قمه زنان به حبس و شلاق محکوم شدند که در حال حاضر در زندان هستند.


وی با بیان اینکه سال‌ها بر روی مسئله قمه زنی در شهر‌های صغاد و بهمن کار شده و امسال به نتیجه رسیده است، افزود: این نتیجه اراده جوانان و مردم شهر‌های صغاد و بهمن است.


دادستان عمومی و انقلاب آباده حضور گسترده مردم در مراسم عزادری اصیل و سنتی را گامی بزرگ مقابله با انحرافات عزاداری و پرداختن به اصل قیام امام (ع) برشمرد و افزود: فرهنگ عاشورایی پربار‌تر از آن است، که دشمنان با بهره گیری از بدعت‌های غلط بتوانند خللی در اصل آن وارد کنند.
انتهای پیام/ت

برچیده شدن قمه زنی در آباده

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار