رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: باید طرح پیشگیری از تصرفات غیر قانونی اراضی در فارس به صورت مستمر اجرا شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ علی القاصی‌مهر رئیس کل دادگستری استان فارس در چهارمین نشست شورای پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی با اشاره به تشکیل کارگروه پیشگیری و دبیرخانه پیگیری اجرای طرح تخصصی پیشگیری از تصرفات غیر قانونی اراضی در فارس بیان کرد: اجرای گام به گام این طرح باید به صورت مستمر مورد بررسی قرار گیرد.


وی با بیان اینکه بروز هرگونه آسیب، جرم و تخلف نشان‌دهنده وجود نارسایی و نبود پای‌بندی به قانون است، افزود: کوتاهی در اجرای قانون و عمل به وظایف زمینه سوء استفاده اشخاص فرصت‌طلب را فراهم می‌کند.


رئیس کل دادگستری استان فارس تصریح کرد: یکی از اهداف اولیه تعیین شده در این شورا ایجاد هماهنگی، تعامل و نظارت بر اجرای قوانین در دستگاه‌ها است خاطر که نبود نظارت کامل افراد به حوزه وظایف و اختیارات یا وجود نواقص در اجرای مقررات زمینه بروز آسیب را فراهم کرده است.


وی تصویب طرح‌های مختلف در حوزه اراضی و الگو پذیری از آن برای سایر حوزه‌ها را حاصل اقدامات کارشناسانه و انطباق تصمیمات اعضای شورا با قوانین خواند و تصریح کرد: در طرح‌های پیشنهادی و اجرا شده در این شورا تلاش شده است وظایف تعریف شده برای نهاد‌های متولی و دست اندرکار در راستای وظایف و تکالیف سازمانی باشد و از تدوین وظایف جدید و خارج از چارچوب وظایف قانونی پرهیز شود.


علی القاصی مهر با اشاره به رویکرد شورای حفظ حقوق بیت‌المال بر ایجاد همفکری، شناسایی نقاط آسیب و ترمیم و اصلاح امور را مهمترین هدف طرح‌ها و مصوبات شورا دانست و ادامه داد: با تشریح طرح پیشگیری از تصرفات غیر قانونی اراضی مهم‌ترین دستاورد این طرح اجرای نظام‌مند وظایف همه دستگاه‌های مرتبط با حوزه اراضی و زمین است.


وی پرهیز از اتخاذ تصمیمات موازی و استفاده از ظرفیت‌های مشترک دستگاه‌های مسئول را از دیگر مزایای طرح ملی پیشگیری از تصرفات غیر قانونی در اراضی ارزیابی و اظهار کرد: در طرح ارائه شده چارچوب وظایف همه دستگاه‌ها تدوین شده که با اجرای آن انسجام ویژه‌ای در راستای پیشگیری از دست‌اندازی‌های غیر مجاز ایجاد می‌شود.
انتهای پیام/ت

اجرایی شدن طرح پیشگیری تصرفات غیر قانونی اراضی در فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار