فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است.اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فسنجان یکی از غذاهایی است که پخت آن نیاز به مهارت زیادی دارد. احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.

مواد اولیه طرز تهیه فسنجان

-روغن ونمک به میزان لازم
-زعفران ساییده به دلخواه کمی
-پیاز (رنده شده) ۱عدد
-رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
-مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
-مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو
-شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

مواد فوق برای ۶ الی ۷ نفر است.

طرز تهیه خورشت فسنجان

ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت، رنده کنید. میتوانید از غذاساز یا خرد کن هم استفاده کنید پیاز رو خوب تفت بدهید تا به کیفیت ریز برسد:

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

بعد از آن گردو رو اضافه کنید.  برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده کنید. البته میتوانید کمتر هم استفاده کنید.اینکه چه میزان گردو بزنید بستگی به ذائقه تان دارد. 

گردو رو خوب آسیاب کنید البته نه در حدی که خمیر بشود و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدهیم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشود.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجوری به گردو شوک وارد میشود و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.

چیزی که فوق العاده در پخت فسنجان مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشود. بازم تاکید میکنم فسنجان به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز دارد تا گردو تو این مدت روغن بندازه.

تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خورشت ماست.البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورشت ما تاثیر دارد ولی منظور اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورشتتون از رب انار است نه گردوی جا افتاده.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

یه موردی که استثناعا فقط در مورد خورش فسنجان داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد باشد. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجان جا افتاده و خوش آب و رنگی داشته باشیم.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایید میرسد و در این مرحله  رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس  رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردیم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم.

این مرحله مرغ رو به خورشت اضافه میکنم. البته شما زمان بندی کنید و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنید. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنیم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغ داخل خورشت میگذره. می بینیم که کاملا جا افتاده و آماده است.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ+تصاویر

این خورشت خوشمزه را درست کنید و در کنارخانواده بخورید و لذت ببرید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

 

طرز تهیه فسنجون خیلی حرفه‌ای با نکات‌ کلیدی+تصاویر

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه
۱۹:۱۱ ۲۳ دی ۱۴۰۳
با دستور شما عالی شد
Iran (Islamic Republic of)
نرگس
۲۰:۴۹ ۱۹ دی ۱۴۰۰
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۴ آذر ۱۴۰۰
سلام واقعا عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
دوستی که ده بار پرسیده پس ادویه اش چی؟!!!
عزیزم شما آخرای کار پخت دو تا قاسق غذا خوری ادویه ماهی مرغوب بخر و بریز توش . عالی میشه . نوش جونت .


.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
ممنون عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۵:۴۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۰ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
Iran (Islamic Republic of)
پاریس
۰۲:۵۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
الو یا قیسی سیاه اضافه کنید. برای عطرش ده دقیقه اخر زعفران دم کرده بریزید. به جای شکر از رب انار ملس استفاده کنید. میتونید قالب یخ توش بندازید یا با مرغابی و اردک بپزید تا چربتر بشه
Iran (Islamic Republic of)
مهرزاد
۱۱:۱۴ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
ممنون از دستورتون من دیروز درست کردم عالیییییییی شد
Iran (Islamic Republic of)
ساره
۲۱:۴۹ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
من ی بار با این دستور پختم عالی شده بود، امروز هی دنبال این پیج بودم متاسفانه دیر پیداش کردم و ناخودآگاه ی کم نوآوری تو روش ایجاد کردم، خدا کنه مثل دفعه پیش که این دستور مو به مو اجرا کردم عالی دربیاد
Iran (Islamic Republic of)
Simi
۲۳:۰۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۸
من درست کردم خیلی خوب شد مرسی
Iran (Islamic Republic of)
mahsa
۱۹:۰۲ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
اصلا بدر نمی خور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۰۹ بهمن ۱۳۹۸
بدک نبود
Iran (Islamic Republic of)
زری
۰۹:۴۶ ۲۰ دی ۱۳۹۸
مرحبا.عالی شد
آخرین اخبار