در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ منصور زینلی کارشناس مسئول جهاد کشاورزی شهرستان خنج اظهار کرد: تابستان امسال ۱۵ هزار قطعه بچه ماهی از نوع کپور وامور در حوضچههای طبیعی و مصنوعی شهرستان خنج رهاسازی شد.
وی اضافه کرد: میانگین وزن ماهیهای تولیدی در این شهرستان ۸۰۰ گرم است و پیش بینی میشود در پائیز امسال ۸ تن ماهی گرمابی تولید و روانه بازار مصرف شود.
زینلی بیان کرد: حوضچه مصنوعی و طبیعی روستاهای لاغر، جنگویه، حومه شهر خنج و دریاچه سد پیر غار از مهمترین مراکز تولید ماهی گرمابی در این شهرستان است.
کارشناس مسئول جهاد کشاورزی شهرستان خنج تصریح کرد: پارسال پرورش میگوی وانامی در این شهرستان ۵ تن بوده است که امسال به سبب توسعه و گسترش حوضچههای طبیعی پیش بینی میشود پروش میگو تا دو برابر افزایش یابد.
انتهای پیام/ن