دانشجوی حقوق دانشگاه شهید بهشتی پیش از اقدام به خودکشی در تکه کاغذی نوشته که مرگ وی هیچ ارتباطی با بازی نهنگ آبی ندارد.

جزئیات خودکشی دانشجوی المپیادی دانشگاه شهید بهشتیبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بعد از ظهر امروز دانشجوی حقوق دانشگاه شهید بهشتی با پریدن از طبقه سوم دانشکده حقوق این دانشگاه به زندگی خود پایان داد.

هرچند تاکنون مدیران دانشگاه شهید بهشتی از ارائه پاسخ دقیق درخصوص علت خودکشی این دانشجو خودداری کرده‌اند اما شواهد نشان می‌دهد مشکلات روحی و روانی علت این خودکشی بوده است.

برخی منابع آگاه در دانشگاه شهید بهشتی در گفت و گو با  خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با اشاره به اینکه این دانشجو پسر در سال 94 مدال طلای رشته ادبیات را کسب کرده بود اظهار داشتند: وی ورودی سال 95 رشته حقوق دانشگاه شهید بهشتی بوده است.

نزدیکان این دانشجو تاکید دارند که وی هیچ‌گونه سابقه پرخاشگری، اعتراض در سطح دانشگاه و یا نشانه‌ای از داشتن مشکلات مالی و یا آموزشی نداشته است.

این منابع آگاه اعلام کردند که پس از خودکشی این دانشجو تکه کاغذی در جیب لباس وی  پیدا شد که متوفی قبل از اقدام به خودکشی در آن نوشته است مرگ وی هیچ ارتباطی با فضای مجازی و بازی نهنگ آبی نداشته و صرفا تصمیم شخصی او بوده است.

برخی از نزدیکان این دانشجو تاکید دارند که وی بسیار گوشه‌گیر و انزواطلب بوده و هیچ‌گاه در جمع‌های دوستانه دانشجویان حاضر نمی‌شد.

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی درباره درگذشت یکی از دانشجویان

با کمال تأسف، یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، بعد از ظهر امروز یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۶، کمی پس از ساعت ۱۴:۰۰ ، خود را از یکی از ساختمان­ های دانشگاه فرو انداخت. بلافاصله پس از وقوع حادثه، پزشک حاضر در درمانگاه دانشگاه به همراه آمبولانس و پرستار در صحنه حاضر شدند و چون هنوز مصدوم دارای علائم حیاتی بود، سریعاً با آمبولانس به بیمارستان آیت ا... طالقانی انتقال یافت. تلاش پزشکان آن بیمارستان برای احیاء نتیجه نداد و در نهایت، مصدوم در بیمارستان آیت ا... طالقانی فوت کرد.

دانشگاه شهید بهشتی، از این حادثه دلخراش اظهار تأسف و تألم نموده و به خانواده این دانشجو و جامعه دانشگاهیان شهید بهشتی، صمیمانه تسلیت می گوید.

انتهای پیام/

خودکشی دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۰۳ فروردين ۱۴۰۰
ان شاءالله که خداوند از سر تقصیراتش بگذره
ولی خود کشی پایانی جز آتش جهنم نداره
Iran (Islamic Republic of)
غزل
۲۰:۴۲ ۱۰ دی ۱۳۹۸
همه میگن به خاطر بی پولی و بیکاری خودکشی کرده... این حرفا حرفای ادمایی که غم واقعی تو زنوگیشون تجریه نکردن بیکاری چیزی نیست که ادم رو به جایی برسونه که بخواد تمومش کنه .. ولی تنهایی چرا مورد قضا ت قرار گرفتن چرا .. وقتی نگاه میکنی و می بینی هیچ کس بهت اهمیتی نمیده وقتی مردم به چشم یه عجیب غریب بهت نگاه میکنن وقتی از تنهایی داری عذاب میکشی .. اینا چیزایی که زندگی یه ادم رو مثل زندگی یه روح میکنه ...
Iran (Islamic Republic of)
Shamim
۰۰:۰۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۸
خیلی خیلی ناراحت کننده و غمگین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۱۴ بهمن ۱۳۹۶
خدا بیامرزدش روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۹ ۱۴ آبان ۱۳۹۶
دوستان اگه نگم تمام تیزهوشان ،اکثر تیزهوشان یک جانبه رشد میکنن . اونم تو فضای به شدت رقابتی مدرسه . تمام تلاش خودشون و مدرسه برای کسب نمره ۲۰ هست . حتی تو مدارس تیزهوشان نمره ۱۸ خیلی بد حساب میشه و دانش آموز رو یا خیلی تحقیر میکنن یا اخراج میکنن . تو خانواده هم که فقط اولویت با درسه . برای همین این بچه ها اصلا مهارت سازگاری و ارتباط با همسالان و شاد زیستن رو یاد نمیگیرن . فقط هدفشون قبولی تو بهترین دانشگاه هاست . وقتی که قبول میشن میبینن خوب همین بود ؟ این که چیز خارق العاده ای نیست . ازون طرف هیچ گونه مهارتی ندارن . نه مهارت دوستیابی نه مهارت های اجتماعی . این طفلکیها همشون افسرده ان و به پوچی رسیدن .تو کشور ما باید برای بچه های تیز هوش و نابغه دل سوزوند چون واقعا بدبخت هستن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۲ آبان ۱۳۹۶
خدابیامرزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۰ ۱۰ آبان ۱۳۹۶
مشکل مالی و شغلی نداشتن روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۱۰ آبان ۱۳۹۶
تسلیت عرض میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۱۰ آبان ۱۳۹۶
خدابیامرزه .روحش شاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۱۰ آبان ۱۳۹۶
انشا ا...خداوند صبر به خانواده هاشون بده .تسلیت میگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۰ آبان ۱۳۹۶
این جوون نخبه بود و طلای المپیاد ادبی داشت و تو این دانشگاه درس میخوند.
Iran (Islamic Republic of)
روح اله
۱۴:۴۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
روحش شاد.
Iran (Islamic Republic of)
دانش-جو!
۱۴:۰۴ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
کسی رو که جونش رو از دست داده به دلیلی که هیچ کدوم از ما نمیدونیم مهم اینه که ایشون از دست رفتن و فوت شدن و کاش ما بیشتر حواسمون به اطرافیانمون باشه که وقتی کار از کار گذشت تاسف نخوریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
ای کاش زنده بود چون نخبه بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
خیلی ناراحت شدم
خدا بیامرزه .تسلیت میگم به خانواده اش