تاکید استاندار بر رونق کشاورزی و اقتصادی سی سخت

استاندارکهگیلویه و بویراحمد برحل مشکلات آبرسانی اراضی کشاورزی بن زرد و چندین طرح خدماتی و عمرانی شهرستان دنا تاکید کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  احمدی استاندارکهگیلویه و بویراحمد در جلسه دیدار با مدیران دستگاه های اجرایی، فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهر سی سخت که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، چالش ها و موانع پیش روی طرح تصفیه خانه و شبکه فاضلاب سی سخت، جاده ارتباطی یاسوج به سی سخت و نیز طرح آبرسانی به اراضی کشاورزی بن زرد از توابع شهرستان دنا بررسی شد.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان در این جلسه از پیشرفت کاری 400 درصد طرح آبرسانی به اراضی کشاورزی بن زرد دنا خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح تاکنون 2 میلیارد و 300 میلیون تومان هزینه و برای تکمیل آن به بیش از 9 میلیارد تومان نیاز است.

جعفر گوهرگانی با بیان اینکه کار ساخت استخر ذخیره آب، کانال، موتورخانه و خرید لوله آن اجرا شده است افزود: شبکه آبیاری قطره ای، برق و نصب خط لوله این طرح باقیمانده که در صورت تامین اعتبار این طرح تا پایان سال 97 به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه با اجرای آن 3000 هکتار از اراضی دیم بن زرد آبی و به زیر کشت می روند گفت: درصورت تکمیل و بهره برداری از این طرح برای 120 خانوار در این منطقه شغل ایجاد می شود.

مدیرعامل آبفای شهری استان هم گفت: پیشرفت کاری تصفیه خانه و شبکه فاضلاب سی سخت به ترتیب 70 و 44 درصد است.

لدنی نژاد افزود: برای ساخت تصفیه خانه و شبکه فاضلاب این شهر تاکنون 7 میلیار تومان هزینه شده است.

بهشتی فرد مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هم با انتقاد از عملکرد راه و شهرسازی استان در ساخت جاده ارتباطی یاسوج به سی سخت مبنی بر لحاظ نکردن میزان برآورد خسارت به جنگل های این مسیر و پرداخت نکردن غرامت گفت: بر اساس بند (ب) ماده 12 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی دستگاه های اجرایی که قصد اجرای طرح عمرانی را دارند باید در مرحله امکان سنجی طرح میزان خسارات وارده به منابع طبیعی و جنگل را برآورد و در موافقت نامه ها بگنجانند و از این اداره استعلام اخذ کنند در غیر این صورت منابع طبیعی براساس قانون عملیات اجرایی طرح را متوقف می کند.

هاشمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هم با بیان اینکه بخشی از طرح احداثی جاده ارتباطی یاسوج به سی سخت و نیز آبرسانی به اراضی کشاورزی روستای بن زرد دنا در مناطق حفاظت شده دنای شرقی واقع شده است گفت: این طرح ها فاقد پیوست ارزیابی زیست محیطی هستند و دستگاه های اجرایی مجری این طرح ها موظف هستند طبق قانون قبل از شروع عملیات اجرایی طرح ها ارزیابی زیست محیطی خود را به این اداره تحویل دهند.

استاندار هم با اشاره به ظرفیت های بالای شهرستان دنا در زمینه های مختلف گفت: مسئولان دستگاه های اجرایی با کمک بخش خصوصی باید با همفکری، تعامل و برنامه ریزی دقیق زمینه شکوفایی این ظرفیت ها، توسعه و رونق این شهرستان را فراهم آورند.

احمدی با تاکید بر وحدت رویه میان دستگاه های اجرایی برای پیشبرد اهداف و خدمات رسانی مطلوب به مردم افزود: اگر این مهم به خوبی اجرا و مشهود باشد رشد و تعالی همه جانبه استان را در پی خواهد داشت.

 

انتهای پیام/ش

بررسی مشکلات شهرستان دنا

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.