به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العادهای به سفره شما داده میدهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب میآید. میتوانید این نان خوشمزه را وقتی از فر خارج میکنید و هنوز گرم هست میل کنید هم چنین با کره طعم بسیار خوبی دارد. نان موزی را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا رطوبتش حفظ شود.
مواد لازم:
سه چهارم پیمانه شکر
 مقدار کمی نمک
 ۲ قاشق چایخوری دارچین
 نصف قاشق چایخوری رازیانه
 مقدار کمی جوز هندی
 ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 ۲ پیمانه آرد
 ۳ عدد موز بسیار رسیده پوره شده
 یک سوم پیمانه کره ذوب شده
 یک عدد تخم مرغ
 نیم پیمانه شیر کم چرب
 
آماده سازی:

دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.. قالب را نیز چرب کرده و کنار بگذارید.
 
 طرز تهیه:

در یک کاسه، شکر، نمک، طعم دهنده ها، بیکینگ پودر و آرد را ترکیب کنید و کنار بگذارید.
در کاسه دیگری مواد باقی مانده را ترکیب کنید. مخلوط آرد را به این کاسه اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط یک دستی حاصل شود.

مواد را در قالبتان بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی چاقو را در مرکز نانتان فرو میکنید تمیز بیرون بیاید.
اجازه دهید سرد شود و سپس میل کنید.
 
منبع:برترینها
انتهای پیام/