معاون پشتیبانی نظام پزشکی دزفول نسبت به وجود ۶۰۰ آرایشگاه زنانه غیرمجاز در این شهرستان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  علی مجدی نسب، معاون پشتیبانی نظام پزشکی دزفول گفت: در رابطه با تبلیغات سالن های آرایشی و زیبایی در سطح شهر، مشکلات زیادی وجود دارد.

وی افزود: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد که ۳۰۰ آرایشگاه زنانه در دزفول مجوز دارند و 2 برابر این تعداد یعنی۶۰۰ سالن آرایشی نیز فاقد مجوزات لازم هستند.

معاون پشتیبانی سازمان نظام پزشکی دزفول تصریح کرد: در این بین نظارت بر۳۰۰ آرایشگاه زنانه دارای مجوز نیز کم است، در حالی که باید به صورت مرتب از فضا، مواد و تجهیزات مورد استفاده این سالن ها که به صورت مستقیم با سلامتی انسان ها ارتباط دارند بازرسی و نظارت به عمل آید.

مجدی نسب در ادامه نسبت به توزیع و استفاده از داروهای نیرو زا در سالن های بدنسازی دزفول و کنترل نکردن و نظارت کافی بر این سالن ها گفت: شیوع توزیع و استفاده از این مکمل ها و داروها در سالن های بدنسازی دزفول یک زنگ خطر جدی است که اگر بدون نظارت رها شوند می تواند خساراتی در حد فوت نیز داشته باشد چه بسا ما در سال گذشته یک مورد فوتی ناشی از مصرف داروهای نیروزا در یکی از سالن های بدنسازی دزفول نیز داشتیم.

وی خواستار ورود جدی شورای سلامت شهرستان در امر بازرسی و برخورد با این سالن های ورزشی و بدنسازی شد و افزود: در این راستا تشکیل کمیسیون شامل کارشناسان متخصص برای ساماندهی ورودی و خروجی سالن های بدن سازی دزفول ضروری است تا هر چه زودتر این پدیده مدیریت شود.

امیرعیسی زاده، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری دزفول نیز گفت: در راستای ساماندهی آرایشگاه های زنانه تاکنون چند مورد پس از  اجرای نشدن  تذکرات و دستورات، پلمب شده اند.

وی افزود: قطعا پیگیری های خود را در این زمینه باید افزایش دهیم تا آرایشگاه های زنانه فاقد مجوز در دزفول یا تشکیل پرونده برای کسب مجوز دهند و یا اینکه درصورت سرپیچی، پلمب شوند.

عیسی زاده گفت: متاسفانه مواد شیمیایی، سموم و داروهای ممنوعه زیادی به صورت غیرمجاز در برخی عطاری ها، فروشگاه ها و سالن های ورزشی دزفول به فروش می رسد و برخورد مناسبی تاکنون در این زمینه صورت نگرفته است.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری دزفول با انتقاد از نظارت نکردن اداره ورزش و جوانان شهرستان بر این سالن های بدنسازی افزود: باید به صورت فراگیر یک نقشه راهبردی تدوین و یک تیم بازرسی سریعا وارد عمل شود.

عیسی زاده ادامه داد: با همکاری سازمان نظام پزشکی، شبکه بهداشت، اداره صنعت و پلیس اماکن موضوع نظارت بر سالن های بدنسازی و آرایشگاه های زنانه سطح شهرستان باید در کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی مطرح و عملیات ساماندهی و یا برخورد سریعا آغاز شود.

انتهای پیام/م

 وجود ۶۰۰ آرایشگاه زنانه غیرمجاز در دزفول

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.