مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان گفت: در ۸ ماهه امسال میزان تولد در اصفهان به ۵۵ هزار و ۳۶۱ نفر رسید در حالی که درسال 95 در مدت یاد شده 57 هزار و 71 نفر تولد در ثبت احوال استان ثبت شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین غفرانی امروز در نشست خبری به آمار متوفیان هم اشاره واعلام کرد : در ۸ ماهه امسال ۱۵ هزار و ۵۰ نفر فوتی در ثبت احوال استان ثبت شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 14 هزار و 971 نفر بوده است.

وی با اشاره به رصد به موقع شورای هماهنگی اداره کل ثبت احوال استان اصفهان به ثبت ولادت و وفات افراد گفت: ۹۹.۴۸ درصد مردم استان اصفهان در ارائه یه موقع زمان ولادت و ۹۸.۹۳ در امر وقایع فوت با ثبت احوال همکاری به موقع داشته اند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با بیان اینکه در استان اصفهان یک میلیون و ۸۳۵  هزار نفرکارت هوشمند ملی دریافت کرده اند، افزود: هنوز بیش از نیمی از مردم این استان کارت هوشمند ملی را دریافت نکرده اند که باید تا پایان سال جاری برای دریافت آن اقدام کنند.

غفرانی به میزان امید به زندگی مردم اصفهان اشاره و گفت: میزان امید به زندگی در زنان شهری ۷۷.۳ و در مردان شهری ۷۴.۹ بوده در حالیکه در زنان روستایی ۷۳.۱  و در مردان روستایی ۷۰.۹ گزارش شده است که این آمار متوسط طول عمر افراد را هم نشان می دهد

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون 894 نفر نام خانوادگی خود را تغییر داده اند، همچنین 85 خانم بنا به خواست خود، نام خانوادگی شان را به نام خانوادگی همسر خود تغییر دادند.

غفرانی با اشاره به این که نرخ معمول رشد جمعیت 2.1 است، گفت: دومین سیاست تنظیم خانواده از سال 68 شروع شد و در کوتاه مدت نرخ را به 2.3 رساند و تا سال 90 به 1.23 رسید و امروز در استان نرخ رشد کمتر از یک است.

وی با بیان اینکه 7 درصد جمعیت ما کهن‌سال هستند، افزود: اگر درصد جمعیت کهنسال ما به 12 درصد برسد، وارد  مرحله پیری جمعیت می شویم و این یعنی در سال‌های 1420 تا 1430 جزو سه کشور پیرخواهیم شد.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به طلاق، ناباروری و اشتغال زنان از مهم ترین دلایل کاهش جمعیت افزود: از بین رفتن قبح طلاق از مسائلی است که به شدت در حوزه اجتماعی نیاز به کار دارد. همچنین مسئله مهم ناباروری که 20 درصد جمعیت ما را تشکیل می دهد از دیگر عوامل کاهش جمعیت است و مسئله اشتغال زنان نیاز به نگاه جدی تری دارد.

غفرانی با اشاره به اینکه آمار مشخصی درخصوص افراد بی هویت وجود ندارد، گفت: این افراد به دو دسته تقسیم می شوند دسته اول افرادی که تا سن 18 سال بدون شناسنامه هستند، تعداد آنها کم است و شامل افرادی می شود که در کشورهای دیگر اقامت داشته اند اما ایرانی الاصل هستند و مجدد به کشور بازگشته اند. این افراد پرونده تشکیل می دهند و از طریق اداره کل یا مراجع دیگر بررسی می شود.

وی دسته دوم را فرزندان بی سرپرست یا بدسرپرست دانست و گفت: اگر بدسرپرست باشند، ما سعی می کنیم والدین آنها را به هر طریقی در زندان یا حتی کنار خیابان پیدا و آنا ن را به ثبت اطلاعات ملزم کنیم اما افراد بی سرپرست قاعده حقوقی ایجاد می کنند و طبق ماده 16 قانون  باید پدر، مادر، جد پدری، قیم و یا مراجعی که این کودکان در آن نگهداری می شوند مانند بهزیستی، متولی این امر باشند. یا خود دادستانی یا بهزیستی این کار را انجام دهد.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در باره فراوانی نام های انتخابی در استان  گفت: از میان اسامی انتخابی نام هایی چون امیرعلی، علی، امیرحسین، حسین، فاطمه، زهرا، حلما، و زینب بیشترین فراوانی را داشته است.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.