مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع فلزی سازمان ملی استاندارد ایران از توقف تولید و واردات ۲۵ خودروی غیر استاندارد از اول دی ۹۶ خبر داد.

توقف تولید و واردات ۱۶ خودروی غیراستاندارد از اول دی+ اسامیبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اجرای فاز اول استانداردهای جدید اجباری خودرو از اول دی ماه 1396، تولید و واردات برخی از خودروهای غیر استاندارد از جمله خودروهای MVM 315 سدان، MVM 550 ، تیگو 5، سایپا 131 و سایپا 132 دوگانه سوز، سایپا 141 بنزینی و دوگانه سوز، آریو 1500 سی سی، پژو پارس با موتور XUM ، وانت تک کابین و دو کابین مزدا و کارا 1700(بنزینی و دوگانه سوز)، آسا B 50F ، لیفان 620، لیفان X50، لیفان X60 ، جک J5 ، هیوندای i10 و برخی از خودروهای سنگین جاده ای از دستور کار خودروسازان خارج شد.

پیمان پیرایش، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع فلزی سازمان ملی استاندارد ایران با اعلام این خبر گفت: با شروع اجرای استانداردهای جدید تأیید نوع خودرو، تولید تعدادی از خودروهایی که نتوانستند الزامات استانداردهای اجباری مربوطه را رعایت کنند خاتمه یافت و از این پس شاهد تولید این خودروها نخواهیم بود.

پیرایش با تاکید بر اینکه برنامه اجرای استانداردهای جداگانه اجباری ایمنی عملکردی خودرو مطابق با آخرین تغییرات اتحادیه اروپا روزآمد و ابلاغ شده است، گفت: سازمان ملی استاندارد ایران در انجام رسالت خود مبنی بر تدوین و به روز رسانی مستمر استانداردها، همواره تلاش دارد در تدوین استانداردهای حوزه خودرو از استانداردها و مقررات فنی مورد استفاده در کشورهای پیشرو و صاحب فناوری در صنعت خودرو و نیز استانداردهای معتبر بین المللی و منطقه ای استفاده کند.

وی با بیان اینکه استانداردهای تأیید نوع خودرو از اول دی‌ماه 1396، برای تمامی تولیدات و واردات خودرو لازم الاجراست، افزود: اجرای این استانداردها برای تولیدکنندگانی که پیش از این از سازمان ملی استاندارد ایران گواهینامه تأیید نوع دریافت کرده اند، مطابق برنامه زمانبندی تعیین شده، در دست اقدام است و با توجه به این زمانبندی الزامات استانداردهای مورد نظر در چارچوب کنترل‌های تطابق تولید(COP)، توسط سازمان ملی استاندارد ایران آغاز شده است.

پیرایش ادامه داد: گواهینامه تأیید نوع خودرو آن دسته از خودروسازانی که در تولید محصول خود الزامات استانداردهای جدید را رعایت نکنند، تمدید نخواهد شد. در حال حاضر تولید 25 مدل خودروی سواری و سنگین، با توجه به عدم امکان انطباق آنها با استانداردهای اجباری، متوقف شده است که خودروهای سواری MVM 315 سدان، MVM 550 ، تیگو 5، سایپا 131 و سایپا 132 دوگانه سوز، سایپا 141 بنزینی و دوگانه سوز، آریو 1500 سی سی، پژو پارس با موتور XUM ، وانت تک کابین و دو کابین مزدا و کارا 1700(بنزینی و دوگانه سوز)، آسا B 50F ، لیفان 620، لیفان X50، لیفان X60 ، جک J5 ، هیوندای i10 و برخی از خودروهای سنگین جاده ای از این جمله اند.

پیرایش در پایان خاطرنشان کرد: سازمان ملی استاندارد ایران خواستار ارائه برنامه دقیق خودروسازان درباره اقدامات لازم برای ارتقای مدل‌های خودرویی و انطباق آنها با الزامات استانداردهای جدید است و اجرای این برنامه‌ها را به منظور بررسی دقیق تطابق مدلهای تولیدی یا وارداتی با استانداردهای تأیید نوع به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۳ ۱۰ دی ۱۳۹۶
قطعا متوقف میشه تولید خودروهای غیر استاندارد ...ده ساله همین حرف را می زنید اما اجرا نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۰۵ دی ۱۳۹۶
این خودروها هیچوقت نمیتونن استاندارد بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۰۵ دی ۱۳۹۶
این بهانه ایه برای گرون کردن خودروهاشونه!!!!!
خودروهایی که سالهاست تولیدشون متوقف شده، دارن با قیمت بالا به مردم میندازن و جون ملت بیچاره رو مثل آب خوردن میگرن و عین خیالشون هم نیست!!!!!
بعد اینهمه سال و با کلی فرجه که به خودروسازهای وطنی داده شده و روز به روز کیفیتشون بدتر میشه، چه جوری قراره خودروهایی که الان در دنیا چندین ساله منسوخ شده و اصلا استاندارد نیست، استانداردش کنن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بجای استاندارد کردن خودروهای از رده خارجشون، لطف کنن مدیراشونو و واردات خودروشونو استاندارد کنن، !!!!
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۹:۵۰ ۰۵ دی ۱۳۹۶
.دیدن کسی رنو کپچر 120 میلیونی و پزو 2008 فرانسوی 120 میلیونی را نخرید ..این اتفاقات داره میفته....
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۰۸:۵۳ ۰۵ دی ۱۳۹۶
بی کیفیت کدومه...سایپا و ایران خودرو را این طوری میخان نجات بدن...از ورشکستگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۹ ۰۵ دی ۱۳۹۶
خدا کمک کنه
Germany
ناشناس
۰۰:۱۱ ۰۵ دی ۱۳۹۶
پراید کم بود حالا جک و جیلی و لیفان و ام وی ام و دانگ فنگ و انواع چینی ، چینی و باز هم یک خودروی دیگر چینی را هم در جاده ها پر کردند مردم گول ظاهر جدیدشون رو میخورند و قسطی میخرند
با پیش قسطهای پایین ولی نمیدونند اینها چیزی بیش از پراید ندارند
Pakistan
مهدی
۲۱:۳۱ ۰۴ دی ۱۳۹۶
من جک j5 دستی دارم بسیار ماشین خوب و کم سوختی و تعادلش از ماشینها خیلی بهت است جالب اینکه این ماشین در خودروهای ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان همیشه ۲ ستاره از ۳ ستاره را کسب می کرد این ماشین شده غیر استاندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۴ دی ۱۳۹۶
خداروشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۴ دی ۱۳۹۶
خداروشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۴ دی ۱۳۹۶
خودرو فقط ماکسیما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۲ ۰۴ دی ۱۳۹۶
تیبا و ساینا یعنی بهتر از این مدل ها هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۵ ۰۴ دی ۱۳۹۶
باید جلوی خودروهای غیر استاندارد گرفته بشه
Iran (Islamic Republic of)
شاهین
۲۰:۰۷ ۰۴ دی ۱۳۹۶
یعنی چی من تازه ماشین لیفان x60 خریدم سر درد گرفتم یعنی چی توضیح بدین چرا این کار کردین ماشین لیفانx60 که خوبه از قیمت این ماشین نیافته که یعنی چی این ماشین هم ایمنی داره هم عالی یعنی چی چرا ؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۰:۰۶ ۰۴ دی ۱۳۹۶
عجبب
۱۲۳۴
آخرین اخبار