تجمع کوچک امروز در مقابل دانشگاه تهران، برخلاف دیگر تجمعات در شهرهای مختلف، رنگ و بوی سیاسی داشت.

برگزاری تجمع در میدان انقلاب تهران با رنگ و بوی سیاسیبه گزارش حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تجمع معدودی عصر امروز در مقابل دانشگاه تهران برپا شد که برخلاف دیگر تجمعات در شهرهای مختلف که بیشتر در اعتراض به وضعیت معیشتی و در اعتراض به گرانی بودن، تجمع امروز بیشتر رنگ و بوی سیاسی داشت.

 در این تجمع به هیچ عنوان شعاری در اعتراض به گرانی سر داده نشد و شعارها بیشتر با مضامین سیاسی و ساختارشکنانه از جمله «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران»، «مرگ بر روسیه»، «دانشجو می‌میرد ذلت نمی پذیرد» و شعارهایی تند علیه مسئولان نظام است.

تعداد تجمع کنندگان که اکثرا جوان و دانشجو هستند، در حدود 50 تا 70 نفر است که تعدادی از آنها داخل دانشگاه تهران و تعدادی در خیابان هستند و ماموران یگان ویژه حاضر در محل نیز اقدام به پراکنده کردن آنها کردند.

برخی تجمع‌کنندگان در حال سنگ‌پرانی به ماموران نیروی انتظامی هستند و این تجمع موجب ایجاد ترافیک در خیابان انقلاب شده است.

درخواست تجمع کنندگان از مردم برای همراهی کردن، به دلیل سر دادن شعارهای تند و ساختارشکنانه و نیز دعوت رسانه‌های ضدانقلاب برای برپایی آن، با بی‌اعتنایی مواجه شد.

این درحالیست که بنا بر گفته قبلی مسئولان، هیچ مجوزی برای برای این تجمعات صادر نشده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Brazil
عباس
۱۹:۳۷ ۱۰ دی ۱۳۹۶
مابرای این نظام بهترین سرمایه های کشور(جوانانمان)رافداکردیم ۸سال باافتخارجنگیدیم به یادآوریدچه انسانهای پاکی راهرروزدرگوشه وکنارکشوربرروی دستانمان بدرقه کردیم.چه خون دلهاخوردیم وچه سختی هاکشیدیم.آب به آسیاب دشمن نریزیدوبهانه دست اجانب وبیگانگان ندهید.مشکلات راهمه میدانندوقبول دارنداماراه بیان ان اغتشاش نیست.آقاوخانمی که اموال عمومی راتخریب میکنیداینهامتعلق به خودتان وکشورتان است آیابرای بازسازی اینهانبایدخودمان هزینه کنیم ؟یاآقایان تحریک کننده ازخارج میپردازند؟به هوش باشیدکه بایدبه قطره قطره خون شهداء پاسخ دهیم.ودرقیامت شرمنده آنان نباشیم.امریکاواسرائیل دشمنندوپیشرفت مارانمیخواهند.مسئولین هم بایدبه خواسته های به حق مردم توجه کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۱۰ دی ۱۳۹۶
تلگرام چرا قطعه؟
Germany
هادی
۰۹:۴۴ ۱۰ دی ۱۳۹۶
همه ما بیکار شدیم ولی اینا اینا حرفشون گرونی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۰ دی ۱۳۹۶
یا مرگ یا پول یا مرگ یا کار یا مرگ یا ازدواج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۱۰ دی ۱۳۹۶
نباید نظم را بر هم بزنند
-
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۰ دی ۱۳۹۶
مردم با گرانی مخالفند با اصل نظام مشکل ندارند
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۸:۳۸ ۱۰ دی ۱۳۹۶
سن ازدواج رفته بالا.بیکاری .گرانی .حالا بنزین گران شود ویارانه قطع چه خواهد شد .حق بدهید با شعارسیاسی مخالفیم .فقط به وعده های داده شده دولت عمل کند .فیلم انتخاباتی وقولهای داده شده موجوده .چرا بهانه وگرانی وبودجه را ازملت میخوان بگیرن .وقتی حقوق کارمندوکارگرو قشر ضعیف با یک میلیون سرمیکنه بعداز گرانی بنزین وعوارض وقطع یارانه چه خواهد شد
-
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۰ دی ۱۳۹۶
این شعارهایی که اینا میدن چه ربطی به بیکاری داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۶ ۱۰ دی ۱۳۹۶
اعتراض باید قانونی باشد اگر برای گرانی هست چرا بوی سیاسی دارد این یک فتنه هست که از طرف دشمنان انقلاب برنامه ریزی شده مردم بابصیرت باشند مواظب فرزندانشان باشند بسوی دشمن نروند که فتنه ای در کار هست اما با بصیرت مردم این فتنه خفه خواهید کرد مانند قبل.به امید خدا وشهدا وامام زمان ع.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۱ ۱۰ دی ۱۳۹۶
اگه الان گرانی داریم ولی امنیت هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۴ ۱۰ دی ۱۳۹۶
دشمنان قصد دارند با سوار بر احساسات مردم ، ایران را سالها عقب مانده نگه دارند و با ایجاد اختشاش و غیره دنبال این هدف هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۴ ۱۰ دی ۱۳۹۶
دشمنان قصد دارند با سوار بر احساسات مردم ، ایران را سالها عقب مانده نگه دارند و با ایجاد اختشاش و غیره دنبال این هدف هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۰ دی ۱۳۹۶
باید مراقب فتنه دشمنان باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۰ دی ۱۳۹۶
اگر هم فرد یا افرادی به مشکلات اقتصادی اعتراضی دارند مسیر قانونی را طی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۳ ۱۰ دی ۱۳۹۶
مرگ بر آمریکا
۱۲
آخرین اخبار