سخنگوی جبهه پیروان گفت:مسئولان نباید مشکلات کشور را به رخ بکشند، بلکه باید برای حل آنها راه‌حل‌های عملیاتی ارائه بدهند.

مسئولان به صورت جدی به مشکلات رسیدگی کنندسیدکمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری اظهار کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری اکنون زمان آن فرارسیده که مسئولان به مشکلات مردم و مسائل معیشتی آنها به صورت جدی رسیدگی کنند. مسئولان نباید مشکلات کشور را به رخ بکشند، بلکه باید برای حل آنها راه‌حل‌های عملیاتی ارائه بدهند.

سجادی افزود: طبق تأکید مقام معظم رهبری مسئولان در شرایط فعلی باید  به گونه‌ای عمل کنند که مردم آن را به خوبی در زندگی خود لمس کرده و دشمنان نیز باید دریابند که فرصتی برای جولان در کشور ما را نخواهند داشت.

سخنگوی جبهه پیروان بیان کرد: رهبر انقلاب در دیدار دیروز خود با مردم قم به مطالب مهمی اشاره کردند که هرکدام از آنها می‌تواند سرمایه‌ای برای کشور به شمار آید.

وی با بیان اینکه ایشان به مشکلات اقتصادی اشاره کردند که اگر حل نشود، مورد سوء استفاده دشمنان قرار می‌گیرد، افزود: همچنین  ریشه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران مردمی بوده و براساس اعتقاد، باور آنها، شهادت و ایثارشان شکل گرفته است.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری بیان کرد: می‌توان ادعا کرد که مردمی‌ترین نظام را داریم، لذا سخنان رئیس جمهور آمریکا و مقامات سعودی و صهیونیستی حماقت آنها را مبنی بر اینکه می‌گویند حکومت ایران از مردمش می‌ترسد، ثابت می‌کند.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه ایران کشور ثروتمندی بوده و از منابع داخلی بالایی برخوردار است، خاطر نشان کرد: استفاده از منابع کشور در جهت رفاه بیشتر مردم، مدیریتی جهادی می‌طلبد، چرا که لفاظی‌ها و بیان مشکلات و راهکارها به صورت زبانی دردی از مردم درمان نمی‌کند.

 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار