پس از اینکه رابطه غیراخلاقی دونالد ترامپ با یک بازیگر زن فیلم‌های مستهجن فاش شد، یک بازیگر دیگر نیز از پیشنهاد شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا به خود خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا از روز گذشته (شنبه) به دنبال افشای اطلاعاتی درباره روابط نامشروع با «استفانی کلیفورد»، یک بازیگر زن فیلم های مبتذل، با اتهامات جدیدی مواجه شده است.

بر این اساس، یک بازیگر زن دیگر فیلم‌های مستهجن در مصاحبه با «دیلی بیست» اعلام کرد که ترامپ و استفانی کلیفورد از او هم دعوت کرده بودند به آنها ملحق شود.

این بازیگر فیلم‌های مبتذل که نامش «آلانا اوانز» است با تأیید روابط نامشروع ترامپ و استفانی در ماه مارس 2006، یعنی اندکی پس از به دنیا آمدن بارونز، پسر کوچک ترامپ و ملانیا، اعلام کرد: «استفانی چهار یا پنج بار با من تماس گرفت و در دو تماس آخر در کنار دونالد ترامپ بود و من صدای او را هم می‌شنیدم. ترامپ از پشت تلفن می‌گفت آلانا، به مهمانی ما بیا. ما منتظر تو هستیم.»

«آلانا اوانز»

افشای پیشنهاد شرم‌آور ترامپ به یک بازیگر دیگر فیلم‌های مستجهن+ تصاویر

آلانا در ادامه گفت که پیشنهاد بی‌شرمانه ترامپ را قبول نکرد؛ اما روز بعد با استفانی تماس گرفته است. استفانی در تماس با آلانا به او گفته بود که ترامپ به او پیشنهاد کرده بود که کلیدهای آپارتمانش در فلوریدا را در اختیار او قرار دهد.

دیلی بیست این گزارش را پس از آن منتشر کرد که روزنامه وال استریت ژورنال روز گذشته در مطلبی فاش کرد که یکی از وکلای ترامپ برای اینکه استفانی کلیفورد را در مورد داشتن رابطه غیراخلاقی با رئیس جمهور آمریکا ساکت نگه دارد، 130 هزار دلار (حدود نیم میلیارد تومان) به او حق السکوت داده است. گزارشها حاکی از آن است که وکیل ترامپ این باج 130 هزار دلاری را یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری 2016 به این زن بدنام داده است.

«دونالد ترامپ و استفانی کلیفورد»

افشای جزئیاتی جدید از رابطه نامشروع ترامپ با ۲ بازیگر زن فیلم‌های مستهجن+ تصاویر

«آلانا اوانز» در حالی افشاگری وال‌استریت ژورنال درباره ترامپ را تایید کرده است که خود ترامپ روز گذشته هرگونه ارتباط با «استفانی کلیفورد» را رد کرد. حتی کلیفورد نیز در دفاع از ترامپ، داشتن رابطه با او را تکذیب کرد.

«استیو بنن» استراتژیست اخراجی کاخ سفید نیز امروز فاش کرد وکلای ترامپ پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته به ۱۰۰ زن برای لو ندادن روابط نامشروع خود با ترامپ حق‌السکوت دادند!

انتهای پیام/

پیشنهاد غیراخلاقی ترامپ به یک بازیگر زن بدنام دیگر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امید م
۱۳:۱۶ ۲۶ دی ۱۳۹۶
دولت مردان آمریکا بمیرن بهتره با این رییس جمهوری که دارند .مرگ بر آمریکا بخصوص ترامپ.بی عرضه ها اخراجش کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۶ دی ۱۳۹۶
ننگ بر ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۶ ۲۵ دی ۱۳۹۶
مرگ بر ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۲۴ دی ۱۳۹۶
واقعاحیفه کشوری مثله امریکا با این همه تکنولوزی گسترده وپیچیده درتمام علوم افتاده دسته یه مشت...........که اسمه ادم نمیشه روشون گذاشت اگه این قدرت امریکا دست اسلام واقعی بود زندگی برای تمام انسان های روی زمین فوق العاده میشد.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۴۸ ۲۴ دی ۱۳۹۶
انشالله بری به جهنم ای ترامپ .مرگبر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۴ دی ۱۳۹۶
ترامپ یک نادان تمام عیاره.
Iran (Islamic Republic of)
غلامرضا
۲۱:۴۰ ۲۴ دی ۱۳۹۶
ترامپ یک نادان تمام عیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۲۴ دی ۱۳۹۶
ترامپ یک نادان تمام عیاره
United States of America
ناشناس
۲۱:۲۳ ۲۴ دی ۱۳۹۶
خدا به ترامپ عقل بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۲۴ دی ۱۳۹۶
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
مژگان
۲۰:۵۶ ۲۴ دی ۱۳۹۶
خدا لعنتش کنه این ترامپ رو
Iran (Islamic Republic of)
مژگان
۲۰:۵۶ ۲۴ دی ۱۳۹۶
خدا لعنتش کنه این ترامپ رو
Iran (Islamic Republic of)
مژگان
۲۰:۵۶ ۲۴ دی ۱۳۹۶
خدا لعنتش کنه این ترامپ رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۴ دی ۱۳۹۶
مرگ بر آمریکا خدایا بحق فاطمه دولتمردان آمریکا رانابود بفرما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۲۴ دی ۱۳۹۶
امریکایا چه جوری روشون میشه بگن این رییس جمهورمونه .
مرگبر امریکا
آخرین اخبار