
جمشید خیرآبادی در گفتگو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،با بیان این مطلب افزود:از دهه هفتاد به عنوان مربی در کنار کشتی بوده ام و در همه رده های سنی تیم ملی افتخار این را داشته ام تا به کشتی گیران خدمت کنم.
وی تصریح کرد:در این مدت سعی کردم علاوه برآنکه که در کار فنی روز به روز به دانسته های خود اضافه کنم در موضوع مباحث علمی و تحصیلات آکادمی نیز همواره تلاش مستمری داشتم و خوشحالم هم اکنون می توانم بار دیگر این تجریات را در اختیار کشتی گیران ایرانی قرار دهم.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی جمهوری آذربایجان درباره این که چرا در تیم ملی امید قبول مسئولیت کرده است گفت:برای من خدمت به هموطنانم ارجحیت بسیار زیادی دارد و حالا که این فرصت فراهم شد با افتخار قبول کردم تا در تیم ملی امید فعالیت کنم ،ضمن این که از مدتی پیش نیز در تیم ملی ناشنوایان کناراین عزیزان می باشم و به امید خدا تلاش می کنیم تا در بازی های المپیک ناشنوایان به مدال های خوشرنگی برسیم.
خیرآبادی خاطرنشان کرد:برای رسیدن به اهداف بزرگ در میادین بین المللی ابزارهای مختلفی نیاز است که امیدوارم با فراهم شدن شرایط مطلوب بتوانیم به موفقیت های خوبی در رقابت های مهم پیش رو برسیم و از آن مهم تر کشتی گیران مستعدی را به رده سنی بزرگسالان معرفی کنیم.
گفتنی است در آخرین جلسه شورای فنی تیم های ملی کشتی فرنگی،احد پازاج مدیر تیم های ملی جمشید خیرآبادی به عنوان سرمربی تیم ملی امید به اعضای شورا پیشنهاد داد که مورد موافقت قرار گرفت.
انتهای پیام/