نماینده مردم تهران به توئیت یک رسانه مبنی بر اینکه وی از رانت برای تاخیر پرواز استفاده کرده است، واکنش نشان داد.

بهروز نعمتی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در واکنش به خبری مبنی براینکه وی با استفاده از رانت موجب تاخیر نیم ساعت پرواز هواپیمایی شرکت آسمان و معطلی و ناراحتی مسافران شده است، گفت: خدا شاهد است که بنده ساعت هیچ پروازی را تغییر نداده‌ و موجب اذیت مسافران نشده‌ام.

وی ادامه داد: بنده برای پرواز ساعت 9 صبح شرکت هواپیمایی آتا به تهران بلیت داشتم لذا ساعت 7 صبح در فرودگاه کرمانشاه حضور داشتم اما یکی از نمایندگان برای محبت به من و به دلیل اینکه در بازگشت به تهران در یک پرواز همراه آنها باشم، بلیتم را برای پرواز ساعت 8 صبح هواپیمایی آسمان تغییر داد.

نعمتی تاکید کرد: بنده آن قدر متشرع هستم که حق‌الناس را در نظر بگیرم لذا حتی موجب یک ثانیه تأخیر در هیچ پروازی و آزار و اذیت مسافران برای توقف بیشتر نشده‌ام.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: تاکنون یک مورد را هم سراغ ندارم که نماینده مجلسی بتواند حتی 5 دقیقه ساعت پروازی را جابجا کرده باشد لذا انتشار این خبر بیشتر شیطنت رسانه‌ای بوده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر اظهار کرد: معمولا پروازها در کشورمان با تأخیر انجام می‌شود و این موضوع بدیهی است.

شایان ذکر است؛ خبرنگار شرق شب گذشته در توییتی نوشت بهروز نعمتی، نماینده مجلس پرواز هواپیمایی شرکت آسمان را با استفاده از رانت نیم ساعت نگه داشته و موجب معطلی و ناراحتی مسافران شده است.

واکنش نماینده تهران به خبر استفاده رانتی‌اش از پرواز یک هواپیما+ تصویر بلیت

بنده ساعت هیچ پروازی را تغییر نداده‌ و موجب اذیت مسافران نشده‌ام/انتشار این خبر بیشتر شیطنت رسانه‌ای بوده است

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
شاید نقص فنی داشته تاخیر داشته
Iran (Islamic Republic of)
رامین هاشمی
۰۸:۲۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
برای اطلاع دوستان عرض میکنم که با توجه به علامت اختصاری KSH مبدا بلیط هواپیما کرمانشاه است . ای کاش جایی که اطلاع نداریم و یا ممکن است اطلاعاتمان ناقص باشد زود اظهار نظر نکنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۶ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
بهتره زود قضاوت نکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۳ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
چرا اینقدر تاخیر داشته؟
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۳:۱۸ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
چرا کسی در مورد معضل سیگار که روزانه چهل تا پنجاه دقیقه عمر هزاران هزار نفر را کو تاه و بدن ها را ویرانه کرد ه از تعطیل کردن کارخانه اش خبر ی تهیه نمیکند
United States of America
ناشناس
۰۱:۵۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۶
چه پروازی؟ کی تاخیر داشته ؟ چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
واقعا نمیدونم چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
نمیدانم چی بگم والا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
این خانم چطور براحتی تهمت میزنه نه مدرکی نه چیزی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
نباید براحتی به کسی تهمت زد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
ایشان کمی موهایش را بپوشاند بعد گیر دهد...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
پرواز به کجا داشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۵ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
ای بابا بازم شایعه
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۹:۲۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
خوب جناب نعمتی اسم اون نماینده رو میبردی که خواسته با شما سفر کنه و باعث تاخیر شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
نباید راحت به کسی تهمت زد
۱۲۳۴
آخرین اخبار