در 9 ماهه سال جاری؛

تولید بیش از 31 هزار تن گوشت قرمز در خوزستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از تولید ۳۱ هزار و ۷۵۰ تن گوشت قرمز در 9 ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکور زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۳۱ هزار و ۷۵۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش نشان می دهد.

وی اذعان داشت: گوسفند با ۳۳ درصد و پس از آن گاو دو رگ به خصوص دورگ نژاد سیمنتال با ۲۳ درصد بیش ترین سهم را در تولید گوشت قرمز دارا هستند.

مشکور زاده، گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان عنوان کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار داشت: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اهم تمهیدات و اقدامات صورت گرفته جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان هستند.

انتهای پیام/گ

افزایش 2 درصدی گوشت قرمز در خوزستان

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار