کد خبر: ۶۴۳۳۰۹۰
گروه : قم » قم
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۹
سرپرست سازمان صنعت،معدن و تجارت قم:

سیجانی با اشاره به بهبود کیفیت نان در قم گفت: میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان 8 درصد افزایش یافته است.

رشد 8 درصدی استفاده از سبوس در نانوایی های قم به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛سیجانی،سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با توجه به بهبود کیفیت نان از افزیش 8 درصدی  استفاده از سبوس در نانوایی های قم خبر داد.

وی با اعلام این خبر افزود: میزان استفاده از جوش شیرین نیز در نانوایی های استان 21 درصد کاهش یافته است.

سیجانی ظرفیت سیلوی استان قم را 120 هزار تن اعلام و خاطرنشان کرد: در انبارهای کارخانه های آرد استان به اندازه کافی گندم وجود دارد.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه 718 نانوایی در نقاط مختلف استان فعالیت می کنند افزود: 20 درصد نانوایی های استان آزاد پزند.

انتهای پیام/ش

کیفیت نان در قم

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
برچسب ها
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر