طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزه

قاطی پلو یکی از غذا‌های مورد علاقه مادران است که همیشه دوست دارند آن را درست کنند. به دلیل اینکه هرچه دلشان بخواهد در آن می‌ریزند.

طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛اما قاطی پلو هم قوانین خاص خودش را دراد. در این مطلب طرز تهیه دو قاطی پلو که حتما باید در طول عمرتان امتحان شان کنید را آموزش داده ایم.

مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری: قاطی پلو یکی از غذا‌های مورد علاقه مادران است که همیشه دوست دارند آن را درست کنند. به دلیل اینکه هرچه دلشان بخواهد در آن می‌ریزند. اما قاطی پلو هم قوانین خاص خودش را دراد.

 

 

در این مطلب طرز تهیه دو قاطی پلورا مشاهده می کنید:

 

طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزه

تاک پلو

مواد لازم:

۴۰۰ گرم برگ‌مو
۳ پیمانه برنج
۸ عدد فیله مرغ
۱ ق‌س گرد غوره
۱ عدد پیاز
۱ ق‌چ سویاسس
۱ پیمانه روغن
۱ ق‌م زعفران
۱ ق‌چ پودر خردل
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزه

طرز تهیه:

۱. برنج را پاک کرده، بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت دو ساعت خیس کنید.

۲. در یک کاسه سویاسس را با پودر خردل و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس پیاز را ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. زعفران را به مقدار دلخواه با آب جوش مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

۳. فیله‌های مرغ را هم به کاسه اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید تا همه جای فیله‌ها مزه‌دار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۴. حالا قابلمه‌ای را آب کرده و روی حرارت بگذارید. آب که جوش آمد برنج را از آبی که در آن خیسانده بودید خارج کرده به آب جوش اضافه کنید. برگ مو را خرد کرده و بعد از یکی دو دقیقه به برنج در حال جوش بیفزایید.

۵. برنج و برگ مو را که نرم شدند آبکش کنید. در قابلمه‌ای مناسب کمی روغن ریخته، ته‌دیگ دلخواه را بچینید و برنج را در قابلمه بریزید.

نکته: دقت کنید که در موقع ریختن برنج و برگ مو در قابلمه، لابه‌لای آن مقداری گرد غوره بپاشید.

۶. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه دم کنید.

۷. تا برنج دم می‌کشد فیله‌های مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و فیله‌ها را در روغن سرخ کنید. می‌توانید برای پخت کامل فیله‌ها مقدار خیلی کمی آب ریخته و مدتی در ظرف را ببندید.

۸. برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف دلخواه کشیده و با فیله‌های مرغ تزئین کنید.

یه جور دیگه

به جای مرغ از گوشت ماهیچه گوسفندی هم می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزه

ته‌چین هویج

مواد لازم:

۵۰۰ گرم هویج
۳۰۰ گرم فیله مرغ
۳ پیمانه برنج
۳ عدد زرده تخم‌مرغ
۴ ق‌س ماست پرچرب
۲ ق‌س زعفران دم‌کرده
۱ ق‌م دارچین
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
۱ ق‌م زردچوبه
۵۰ گرم کره

دو پلوی مخلوطی که تا پایان عمر حتما باید بخورید

طرز تهیه:

۱. برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج‌ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلال‌های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.

۲. پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید.

۳. برای مزه‌دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم‌کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم‌پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.

۴. برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه‌ای مناسب زرده‌های تخم‌مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم‌کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته‌چین آماده است.

طرز تهیه قاطی پلو و ته چین مرغ خوشمزه

۵. برنج را داخل مایه ته‌چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه‌ای که می‌خواهید ته‌چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک‌دست کنید.

۶. مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته‌چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یکدست و کمی فشرده کنید.

۷. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب کرده و روی ته‌چین بریزید، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته‌چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته‌چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کرده، برش زده و سرو کنید.

منبع:مجله اشپزی مثبت

انتهای پیام/

دو قاطی پلو که تا پایان عمر حتما باید بخورید

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار