خنیفر مطرح کرد؛

تعلیم و تربیت، هنری دشوار است/ ضرورت تقویت ابعاد مهارتی در معلمان

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اهمیت تربیت معلم در پیشرفت کشور‌ها به تقویت مهارت‌های معلمان تاکید کرد.

تعلیم و تربیت، هنری دشوار است/ ضرورت تقویت ابعاد مهارتی در آموزگارانبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین خنیفر، سرپرست دانشگاه فرهنگیان، در نشست آموزشی و تجلیل از رتبه های زیر هزار کنکور سراسری در دانشگاه که امروز برگزار شد، با اشاره به اهمیت نقش معلمی و تجلی این حرفه در سیره پیامبر اسلام اظهار کرد: معلم خوب باید در ابعاد مختلف فعالیت‌هایش توجه لازم را داشته باشد و مطالب را دسته بندی کرده، از ابعاد ارتباطات غیر کلامی استفاده کند.

وی ادامه داد: مملکت داری و تعلیم و تربیت را می توان یک هنر و جزو سخت ترین فعالیت ها دانست، چرا که همواره در شرایط بحران و رفاه، آموزش یکی از سه اولویت انسان ها در تمام دنیا محسوب می شود.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان هدف این دانشگاه  را تربیت معلم قیمتی دانست و عنوان کرد: رسالت دانشگاه فرهنگیان تربیت کردن معلم در نظام صحیح تربیت معلم است.

معلم، کارگاه آدم سازی است

خنیفر نگاه حرفه ای، ارتقایی و عشق به معلمی را از الزامات ورود به این حرفه دانست و گفت: معلم، کارگاه آدم سازی است و نقش پررنگی در شرایط اجتماعی فرهنگی خواهد داشت.

وی با تاکید بر قدرت نظام آموزشی در کشورهای مختلف دنیا، بیان کرد: شکست خورده ترین کشورها با تکیه بر نظام آموزشی رشد کرده و آینده خود را رقم زده اند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه دانش آموزان در امور مختلف از معلم خود الگوبرداری می‌کنند، گفت: دانشجویان تربیت معلم باید خود را به فنون تدریس جدید مجهز کنند و از ایده های متخصصان بهره مند شوند و مواردی مانند علاقه نداشتن به کار، مطالعه نداشتن و احساس کامل بودن از آفات این حرفه است.

خنیفر تصریح کرد: تقویت ابعاد مهارتی و آموزش مداوم و ابزاری کردن آموزش باید در معلمی مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار