وزیر آموزش و پرورش گفت:انحصار زبان انگلیسی باید شکسته شود تا اگر دانش‌آموزی متمایل به آموختن زبان دیگری بود، فرصت فراهم باشد.

ماجرای پر سر و صدای تغییر در زبان دوم کشور/ شکستن انحصار زبان آموزی در نظام آموزشیسید محمد بطحا‌یی، وزیر آموزش و پرورش، در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آموزش زبان روسی در مدارس و حواشی که در این مورد مطرح شده بود، عنوان کرد: درشبکه‌های اجتماعی و برخی از رسانه‌های جمعی متأسفانه همه توضیحات به در‌ستی منتشر نشد.

وی ادامه داد: بر اساس مقررات، دانش‌آموزان در متوسطه اول و دوم باید یک زبان خارجی را بیاموزند که تا به امروز تنها زبان خارجی که دانش‌آموزان امکان یادگیری آن را داشتند زبان انگلیسی بود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد:باید این انحصار آموزش زبان انگلیسی در مدارس را  بشکنیم، یعنی فقط این زبان مورد توجه قرار نگیرد و سایر زبان‌های مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش همچون روسی، فرانسه، آلمانی و اسپانیایی در دستور کار مدارس باشد.

بطحایی، با اشاره به اینکه باید بستر لازم برای آموزش این زبان‌ها فراهم شود، گفت: اگر دانش آموزی داوطلبانه خواهان آموزش زبانی غیر از انگلیسی باشد، این فرصت را برای او فراهم می‌کنیم تا زبان مورد نظر خود را یاد بگیرد.

اجباری برای ورود زبان روسی به مدارس نداریم

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: بنا بر توضیحات یاد شده آموزش زبان روسی به این معنا نبود که ما به اجبار قصد حذف زبان انگلیسی را داریم و بر آموزش زبان روسی تاکید کنیم البته مزاح‌های شیرینی بعد از انتشار این خبر در شبکه های اجتماعی مشاهده کردم و از همه دوستان خوش ذوقی که با این خبر مشعوف شدن و طنز پردازی کردن تشکر می کنم.

وی یادآور شد: آموزش و پرورش قصد دارد به سمتی حرکت کند که انحصار زبان انگلیسی در این نظام آموزشی شکسته شود تا اگر دانش آموزی تمایل به آموختن زبان دیگری داشت فرصت فراهم باشد.

انتهای پیام /

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Makan
۱۹:۴۴ ۱۶ آبان ۱۳۹۹
من علاقه زیادی به زبان روسی دارم حالا چطور باید پیشنهاد خود را به آموزش پرورش برسانم تا بتوانم زبان روسی رو هم یاد بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
Aydin
۰۲:۰۹ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام
من با اینکه پدر بزرگ پدر بزرگم روس بوده ولی نظر من اینه که وقتی وارد مقطع ۶ یا ۷ می شود از او پرسیده شود که چه زبانی را دوست دارد یاد بگیرد و آن زبان را به او یاد بدهید و مدرک معتبری نیز به او داده شود مطابق با زبانش و بورسیه تحصیلی مطابق با کشوری که میخواهد برود فراهم کنید و ۵ سال ابتدایی را امتحاناتش را لغو کرده و استعداد او را پیدا کرده و شرایطی را فراهم کرده که بتواند رشته تحصیلی خود را انتخاب کرده یعنی چه کاره شود را پیدا کند و بعد از ابتدایی مطابق با شغلی که میخواهد درس بخواند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
به جای اینقدر چسبیدن به زبان های خارجی بیهوده در سطح بین الملل(برای خودش با ارزشه) همون آموزش انگلیسیو درستش کنین که بین المللیه...یه فکری به حال این همه زبان های داخلیم بکنین!یعنی حتی در حد زبان هم خارجی مثل روسی خوبه و داخلی مثل ترکی عربی بلوچی لری کردی گلیکی مازنی خلچی و .... بهتره... این زبانا رو تو مدارس علاوه بر فارسی اجباری اختیاری تدریس کنین
Iran (Islamic Republic of)
مصی
۲۲:۲۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
همه زبان های زنده و مرده دنیا رو بگین درس بدن تو مدرسه.وقتی که هیچی یاد نمیگیرن چه فایده که بجز گرفتن وقت و انرژی بچه ها هیچ فایده ای نداره.زبان مادری من ترکی هست زبان فارسی,عربی و انگلیسی.برای مثال یعنی مغز یه دانش آموز 16 ساله این همه ظرفیت داره که 4 تا زبانو یاد بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
فعلا روابط با روسه بعدا شاید ژاپنی و چینی هم یاد بگیریم .ما می خواهیم ترکی هم باشه .
-
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
فعلا روابط با روسه بعدا شاید ژاپنی و چینی هم یاد بگیریم .ما می خواهیم ترکی هم باشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
خیلی جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
زبان انگلیسی یک زبان بین المللیه
Iran (Islamic Republic of)
برف روب
۱۳:۰۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اشکال اینجاست که وزیرمحترم زبان روسی را بعنوان زبان دوم مطرح نمودند وگرنه آموختن هرزبانی درکشور بسیار خوب است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
حالا مگه توی 12 سال در س خوندن در مدارس این سه زبان رو یاد گرفتیم؟زبان فارسی زبان عربی زبان انگلیسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
حالا مگه توی 12 سال در س خوندن در مدارس این سه زبان رو یاد گرفتیم؟زبان فارسی زبان عربی زبان انگلیسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
زبان انگلیسی یک زبان شناخته شده برای تمام جوامع بشری بعنوان زبان رسمی در سطح بالای گویش جهانی هستش در بیش از 400 کشور از 5 قاره حال بهر دلیلی این زبان که انتخاب شده(قدرت،استعمار،سلطه،نفوذ و ....) گذشته از همه اینها شما تو مملکت خودت یک نگاه حتی سطحی هم که بندازی خواهی دید موقع خرید کوچک ترین اجناس روزمره کلمات انگلیسی نوشته شدهو بلاتر و حرفه ای تر در کار کردن با انواع وسایل الکترونیکی و دیجیتال مثل کامپیوتر که الان توی هر خونه ای بدون استثنا یکی هست به چه زبانی هستش؟ تازه در سطح ملی و کشور خودمون برای گرفتن پاسپورت مشخصات باید به چه زبانی باشه؟
-
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
تدریس زبان روسی تو در مدارس خیلی عالیه
-
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
زبان روسی تدریس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
از چه مقطعی آموزش زبان روسی تدریس میشه؟
۱۲۳۴
آخرین اخبار