خبرگزاری فرانسه در یک گزارش میدانی از سطح شهر تهران به واکنش مردم ایران به سخنرانی ضدایرانی اخیر وزیر خارجه آمریکا پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، در پی سخنرانی اخیر وزیر خارجه آمریکا برای اعلام راهبرد جدید واشنگتن در قبال ایران پس از خروج از برجام، خبرگزاری فرانسه با تهیه یک گزارش میدانی از سطح شهر تهران به بررسی واکنش مردم پایتخت ایران به این سخنرانی پرداخت.

این خبرگزاری در مطلبی به همین منظور نوشت: اگرچه برخی از مقامات آمریکایی امیدوارند اقدامات سختگیرانه آن‌ها علیه ایران بتواند اعتراض مردم این کشور را به همراه داشته باشد، اما بعید است حداقل در بازار تجریش تهران چیز زیادی [از این تهدیدات] عاید آنها شود.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، پاسخ کلی مردم ایران به تهدیدهای مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در مصاحبه با خبرنگار این خبرگزاری، "بی‌تفاوتی" بوده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد حتی یک نفر نیز در چند ساعتی که خبرنگار این خبرگزاری در بازار تجریش تهران حضور داشت، سخنرانی ضدایرانی پمپئو را نشنیده بود.

همچنین، هنگامی که بخش‌های مهم این سخنرانی به آن‌ها گفته شد، مصاحبه‌شوندگان اعلام کردند با سخنانی مواجه شده‌اند که دهه‌هاست آمریکا آن‌ها را تکرار می‌کند.

به گزارش این خبرگزاری، آقای امیدی، یک پیرمرد بازنشسته که برای خرید به بازار تجریش آمده بود، در این‌باره گفت: «آمریکایی‌ها فکر می‌کنند صاحب جهان هستند. آن‌ها می‌خواهند برای کشورهای دیگر تصمیم‌گیری کنند. می‌خواهند صاحب همه چیز باشند. آن‌ها می‌خواهند انرژی و بمب اتمی بیشتری از آن‌چه دارند در اختیار داشته باشند. آن‌ها می‌خواهند کشورهای دیگر چیزی نداشته باشند.»

یک کارمند دولتی ایران با نام موسوی نیز به خبرنگار خبرگزاری فرانسه گفت: «ما بیش از 30 سال است که در تحریم بوده‌ایم. اگر قرار بود این تحریم‌ها اثری داشته باشند، باید در 30 سال گذشته کارساز می‌شدند. ایران هیچ‌گاه به تحریم‌ها اهمیت نداده است و همواره ایستادگی کرده است.»

یک دستفروش به نام چگینی هم در این باره گفت: «آمریکا در 40 سال گذشته نشان داده است با ما سر دشمنی دارد.»

در پایان گزارش میدانی خبرگزاری فرانسه از تهران آمده است: پمپئو در سخنان خود مدعی شد آمریکا خواستار مذاکره با ایران است. اما به نظر نمی‌رسد شروط 12 گانه وی درباره ایران (اینجا) و نحوه بیانشان، تهران را به بررسی آن‌ها متقاعد کند. اسحاق جهانگیری، معاون رئیس جمهور ایران، در پیامی در صفحه کاربری توییتر خود نوشت: «دولت ترامپ در نهایت با این حقیقت کنار خواهد آمد که باید با ایران به زبان احترام و منطق سخن گفت نه با زبان تهدید.»

انتهای پیام/

برچسب ها: تحریم ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
نا
۱۴:۲۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
ماشالا اینقد تحریم کشیدم گرونی دیدیم پوست کلفت شدیم مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
خدا این آمریکا را نابود کنه تا دیگه کسی نباشه به ما کار داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
مطمئنی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
مسولين قدر ملت رو بدونيد مهم نيست كي چي ميگه بياييم وطنمون رو بسازيم فقر و كاهش بديم اشتغالزايي كنيم روستاها بايد اباد بشه صنعت كشاورزي خيلي سنتي است اشتغالزايي رو بايد از روستا شروع كرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
امریکا هیچ کاری نمیتواند بکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
آمریکا جز یاوه گویی چیز دیگه ای بلد نیست مردم ایران آگاهند که فقط بلده از راه دور مدعی شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسراییل مرگ بر آل سعود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
ما آمادگی کامل برای مقابله با تحریم ها را داریم همانند سالهای گذشته و پیام ما به آمریکا این است: آمریکا برو بمیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
پمپئو جان بیا ایران یه آفتابه از گردنت آویزون میکنیم میشی آفتابئو !
France
ایرج توفیقی
۰۶:۵۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
به نظر میرسه وقتشه دولت امریکا بدونه ایرانی میمیره ولی تن به ذلت نمیده.امریکا فقط مدعی است دموکراسی داره انجا بودیم که دموکراسی ندیدیم.اختلاف طبقاتی و غنی و فقیر به حد بی نهایت.خودخواه و حس برتری جویی و کشور بی در و پیکر.فقط همه چیز را برای خودشان میخوان.و نسخه میپیچند ولی خود عمل ندارند.دو تا حزب دارند یکی از یکی دیگه بدتر.انگار دیگران انسان نیستند فقط اسمان تپید انها امدند.با 700 سال تاریخ تمدنهای دیگه هیچ هستند.بابا ترمز دستی را بکش با هم بریم.کجا با این عجله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
ما باید به خودمون و سرمایه های ملی و توانایی های ک داریم متکی باشیم منظورم همون حمایت از تولیدات ملی ؛آمریکا هیچ هیج وقت و هیچ وقت کاری نمیکنه ب ما سود برسه :/ مرگ بر یهودی های شیطان پرست
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۰:۳۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۷
مسئله هسته ای فقط یک بهانه هست از زمانی که خاورمیانه برای جهان اهمیت کلیدی پیدا کرد سیاست غرب وآمریکا بر این است که خاورمیانه همیشه متشنج باشد تا آنها(دول غرب وآمریکا) به خواسته های شوم خود برسند.در زمان قبل از انقلاب اسلامی عراب ورژیم صهیونیستی تعمدا از طرف غرب باعث تشنج خاورمیانه بود وبعد از انقلاب اسلامی آمریکا وغرب توانستند با بهانه تراشی های گونا گون وایجاد اختلاف بین کشورهای مختلف خاورمیانه باعث بی نظمی خاورمیانه گردند واز آب گلآلود ماهی بگیرند
United States of America
ناشناس
۲۳:۳۰ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
یعنی واقعا توقع دارن نگران بشیم از این تهدیدات!؟ ما اگه از این چیزا می ترسیدیم انقلاب نمی کردیم. ضمنا ما اگه قرار باشه عصبانی بشیم و اعتراض کنیم، عصبانیت مون رو سر آمریکا یا اسراییل خالی می کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۰۲ خرداد ۱۳۹۷
خودمون کم گرونی داشتیم تازه گرانی های ناشی از تحریمم اضافه شد
۱۲۳
آخرین اخبار