دانش آموزان با تحصیل در رشته فنی وحرفه ای به راحتی وارد بازار کار می شوند

حمیدی گفت:اگردانش آموزان با آگاهی و علاقه در رشته فنی و حرفه ای و یا کاردانش تحصیل کنند،بعد از فراغت از تحصیل به راحتی وارد بازار کار می شوند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛مسعود حمیدی،رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش قم،گفت: در استان قم 70 هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش با بیش از 10 هزار هنرجو وجود دارد که سال آینده با توجه به سه ساله شدن دوره آموزش در هنرستان ها این آمار به 15 هزار هنرجو افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: تعداد 40 هنرستان کاردانش نیز در این استان با حدود پنج هزار هنرجو به صورت دولتی و غیردولتی دایر است.

به گفته وی، هم اکنون در استان قم 30 هنرستان فنی و حرفه ای اعم از دولتی، غیردولتی و وابسته فعالیت دارد که حدود پنج هزار هنرجو در پایه های دهم و یازدهم در این مراکز مشغول به تحصیل می باشند.

رئیس اداره فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش قم، توسعه متوازن و هماهنگ با استعدادها و اولویت‌ ها با توجه به مزیت‌ ها و قابلیت‌ های استانی، برنامه ریزی منطقه ‌ای و ملی، ارتقای مستمر کیفیت، کارایی و بهبود ارتباط نظام آموزشی با بازار کار و ایجاد فرصت‌ های برابر آموزشی برای مناطق کمتر توسعه یافته به منظور تحقق عدالت اجتماعی را از اهداف آموزش ‌های فنی و حرفه‌ ای و کاردانش عنوان کرد.

در سال تحصیلی جاری، حدود 240 هزار دانش آموز قمی در 635 ساختمان آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: انعطاف پذیری و تنوع بخشی با بهره گیری از فناوری ‌های نوین، ارتقای توانایی ‌های فارغ التحصیلان متناسب با نیاز بازار کار و توسعه مشارکت‌ های مردمی و تقویت بخش خصوصی در ارائه آموزش ‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از دیگر اهداف این آموزش هاست.

حمیدی با بیان این که یکی از موانع موجود بر سر راه ورود به هنرستان ها آگاهی نداشتن خانواده ها از رشته ها و شرایط تحصیل است،عنوان کرد: به همین منظور هر ساله در تمام هنرستان های استان نمایشگاه هفته مشاغل برگزار می شود و در طول سال تحصیلی نیز با همکاری اداره متوسطه اول، دانش آموزان پایه نهم از هنرستان ها بازدید می نمایند.

وی افزود: در بازدیدهایی که از هنرستان ها داریم اغلب هنرجویان اعلام می کنند همزمان با تحصیل مرتبط با رشته تحصیلی خود مشغول به کار هستند و کسب درآمد می کنند، در حالی که رشته های نظری حتی پس از اخذ مدرک دانشگاهی توانایی ورود به بازار کار ندارند و اکثرا بیکار هستند.

وی یادآورشد: اگر فرهنگ سازی شود و دانش آموزان با آگاهی و علاقه در رشته فنی و حرفه ای و یا کاردانش تحصیل کنند، بعد از فراغت از تحصیل، به راحتی می توانند در بازار مشغول به کار شده و بسیاری از آسیب های اجتماعی از بین خواهد رفت.

انتهای پیام /ح

پوشش تحصیلی در هنرستان‌های قم ۳۵.۲ درصد است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار