رئيس اداره حفاظت از پرتوهاي وزارت بهداشت گفت: 30 ثانيه پس از اتمام كار ماكروويو، درب آن را باز كنيد.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مهندس علي گوراني، رئيس اداره حفاظت از پرتوهاي وزارت بهداشت سلامت محيط و كار ضمن بيان اين مطلب گفت: آب در حالت طبيعي در 100 درجه مي‌جوشد و در ماكروويو دماي آن به 110 و 120 مي‌رسد در حالي كه جوششي در آن ديده نمي‌شود و با يك تلنگر آب به حالت انفجار به اطراف پاشيده مي‌شود به همين علت ضروري است بعد از 30 ثانيه از اتمام كار ماكروويو، درب آن را باز كرده و آب را بيرون آوريد.

وي اشاره كرد: مكانيزم حرارت در ماكروويو، حركت مولكول است و مايعات از جمله آب نيز از همين قاعده تبعيت مي‌كند.

مهندس گوراني گفت: از قراردادن فلزات در ماكروويو جداً خودداري شود زيرا احتمال آتش سوزي در فر زياد مي‌شود.

وي در تشريح گفت: فركانس ماكروويو در 300 مگاهرتز (300 ميليون بار در يك ثانيه) نوسان ايجاد مي‌كند و مولكول‌هايي كه از نظر فيزيكي فضا دارند به شدت به هم سائيده مي‌شوند به همين علت سبب آتش‌سوزي مي‌شود.

رئيس اداره حفاظت از پرتوها گفت: از قراردادن تخم مرغ در ماكروويو جداً خودداري شود زيرا باعث تركيدن آن شده و همين طور در خصوص استفاده از گوجه فرنگي بايد حتماً آن را سوراخ كرده و سپس داخل ماكروويو قرار دهيد. / ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار