کد خبر: ۶۵۸۹۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲
توسط عشایر انجام می‌شود:

۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی در چهارمحال و بختیاری توسط عشایر این استان تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۵ درصد از نیاز گوشت قرمز این استان به میزان ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

یحیی حسین پور افزود: عشایر کوچرو، امسال از زمان استقرار در مناطق ییلاقی چهارمحال و بختیاری، ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید کرده‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین در این مدت، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط این عشایر تولید و در بازار عرضه شد.

حسین پور ادامه داد: پرداخت تسهیلات پرواربندی دام جهت تولید گوشت بیشتر و جلوگیری از فعالیت واسطه‌گران و دلالان برای کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار، از حمایت‌های این اداره کل از عشایر است.

 چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور و دارای رتبه اول استانی در تراکم عشایر در واحد سطح می‎باشد.

عشایر این استان، از اقوام بختیاری، ترک قشقایی، چهرازی، عرب نصرآبادی و گله دار دهکردی هستند.

انتهای پیام/ف

تولید ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط عشایر

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر