امینی فرد گفت: توانمندسازی بیمه‌ها به عنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان سیستم پرداخت در نظام سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.

کنترل هزینه‌های درمانی با وجود راهنمای بالینی/ سیستم پرداخت بیمه‌ها باید توانمند شوندبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد نعیم امینی فرد نایب رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه اولین قدم برای کنترل هزینه‌های سلامت، اجرای موارد مهم تاکید شده در برنامه ششم توسعه است، گفت: در اولین گام باید منابع پایداری برای نظام سلامت در نظر گرفته شود و در گام بعد باید هزینه‌ها را کنترل کرد.

وی با تاکید بر اینکه اولین قدم برای کنترل هزینه‌ها، اجرای راهنما‌های بالینی است، افزود: توانمندسازی بیمه‌ها به عنوان اصلی‌ترین رکن سیستم پرداخت در نظام سلامت باید مورد توجه قرار گیرد.

امینی فرد با اشاره به بدهی انباشته بیمه‌ها تصریح کرد: در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه، تکالیفی بر عهده بیمه‌ها گذاشته شد که اگر قرار باشد تکالیفی برای بیمه‌ها در نظر بگیریم، اما منابع مالی کافی تعیین نکنیم، پدیده‌ای با عنوان بدهی انباشته اتفاق می‌افتد؛  وقتی بیمه‌ها وارد سال جدید مالی می‌شوند، انبوهی از بدهی انباشته از سال گذشته وجود دارد و همین روند ادامه پیدا می‌کند.

بهره گیری از تجربیات بین المللی برای توانمندسازی بیمه ها

نماینده مجلس درباره راهکار پیشنهادی خود برای حل این مشکل گفت: اولین راهکار در نظر گرفتن منابع کافی است و باید به توانمندسازی بیمه‌ها با استفاده از تجربه‌های بین المللی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه بیمه‌ها بدون دریافت سرانه کافی از بیمه شدگان نمی‌توانند حیات خود را ادامه دهند، اظهار کرد: این سرانه باید طوری تعریف شود که هزینه دهک‌های پایین را خود دولت پرداخت کند و در دهک‌های بالا با مشارکت بیمه شده همراه باشد در واقع راه دیگری جز این وجود ندارد، چراکه منابع اقتصادی کشور محدود است و باید راهی پیدا شود که ضمن آسیب نرسیدن به جیب دهک‌های پایین، امکان تامین منابع مالی برای بیمه‌ها نیز وجود داشته باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: راهکار مهم دیگر هم اجرای راهنما‌های بالینی است که به طور قطع کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی را تضمین خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار