کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، تفاوت سس مایونز کم‌چرب و سس‌های مایونز معمولی را مربوط به فرمولاسیون تولید آن‌ها دانست.

تفاوت سس مایونز کم‌چرب با سس مایونز معمولی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ عاطفه کهنسال کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با اشاره به تفاوت سس مایونز کم‌چرب با سس مایونز معمولی، گفت: حجم بالایی از ماده اولیه سس‌های مایونز از روغن تشکیل شده است، روغن در کنار تخم‌مرغ، مقدار کمی سرکه، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر قرار می‌گیرد تا از ترکیب خاص آن ها، سس مایونز تشکیل شود.

وی ادامه داد: به علت اینکه در سس‌های مایونز کم‌چرب از روغن کمتر و آب بیشتری استفاده می‌شود، محصول نهایی چربی و کالری کمتری دارد، این میزان از چربی و کالری، به هیچ وجه به صفر نمی‌رسد و تنها کمی کاهش می‌یابد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه برای تهیه سس مایونز کم‌چرب می‌توان حدود ۲۵ تا ۴۰ درصد از میزان چربی را کاهش داد، اضافه کرد: به جای این میزان، می‌توان از آب و صمغ و «امولسیفایرها» استفاده کرد.

کارشناس تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز تصریح کرد: اگر چربی بیشتری از مواد اولیه تهیه سس کم شود، بافت محصول نهایی به شکل دلخواه و مطلوب نیست و مقبولیت عمومی هم ندارد.

کهنسال بیان کرد: مصرف سس مایونز کم‌چرب به افرادی که دوست دارند خوراکی‌های کم کالری‌تر را در برنامه غذایی روزانه خود داشته باشند، توصیه می‌شود، اما نباید فراموش کرد هر محصول کم‌چربی هم دارای مقداری کالری است که اگر این میزان از دریافت کالری در طول روز نادیده گرفته شود، به مرور زمان می‌تواند ابتلا به اضافه وزن و چاقی را در پی داشته باشد.

انتهای پیام/ن

سس مایونز کم‌چرب با سس مایونز معمولی چه تفاوتی دارد

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.