مایک پمپئو در سخنرانی خود با عنوان «حمایت از صداهای ایرانی»، ادعاهای واشنگتن علیه کشورمان را تکرار کرد.

سخنان تکراری وزیر خارجه آمریکا در جمع آمریکایی‌های ایرانی‌تباربه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه پروپاگاندای رسانه‌ای واشنگتن علیه ایران، این بار در جمع آمریکایی‌های ایرانی‌تبار، دروغ‌پردازی‌های آمریکا و ضدانقلاب علیه کشورمان مانند "حمایت از تروریسم" را در یک سخنرانی با عنوان "حمایت از صداهای ایرانی" تکرار کرد.

مایک پمپئو همچنین در این سخنرانی که در کتابخانه رونالد ریگان در کالیفرنیا انجام شد و چهره‌های تندرویی از سنای آمریکا از جمله «تام کاتن» و محکومین امنیتی شناخته‌شده‌ای چون «جیسون رضاییان» نیز در آن حضور داشتند، مدعی حمایت از مردم ایران شد اما درباره دلیل تحریم ایرانیان از سفر به آمریکا هیچ توضیحی نداد.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از سخنرانی خود، برخی مقامات کشورمان را نیز همچون گذشته به فساد مالی متهم کرد اما بدون ارائه کوچکترین مدرکی، تنها به تکرار ادعاهای بی‌اساس و اثبات‌نشده‌ای پرداخت که طی سالهای اخیر بارها و بارها از زبان منافقین و ضدانقلاب شنیده شده‌اند.


بیشتر بخوانید: رویترز هم پشت پرده اظهارات ضدایرانی اخیر مقامات آمریکایی را لو داد


پمپئو در ادامه این سخنرانی، محمد ثلاث (عامل جنایت خیابان پاسداران) را نیز با تکیه بر ادعای خودش، بی‌گناه خواند و از اعدام فردی که با اتوبوس ماموران نیروی انتظامی را زیر گرفت، انتقاد کرد.

وی همچنین بدون اشاره به اقدام غیرانسانی اخیر دولت آمریکا در جدا کردن کودکان مهاجر از والدینشان و صدها مورد رفتار ضدبشری این کشور در سراسر جهان، ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد.

وزیر خارجه آمریکا در این سخنرانی بار دیگر از ناآرامی‌های ایران نیز حمایت کرد و گفت ایالات متحده پشت تمام معترضان ایرانی خواهد ایستاد.

پمپئو در بخش دیگری از سخنرانی خود از اشتیاق دولت آمریکا برای مذاکره با ایران نیز سخن گفت و از آمادگی ترامپ برای مذاکره با مقامات ایران در صورت تغییر رفتار تهران خبر داد!

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا همچنین در راستای جنگ نرم واشنگتن علیه کشورمان، گفت ایالات متحده به زودی یک شبکه فارسی‌زبان 24 ساعته را برای مخاطبان ایرانی راه‌اندازی خواهد کرد. پیش از این، المانیتور در گزارشی از افزایش فشار کنگره آمریکا بر «رادیو فردا» و «صدای آمریکا» برای مقابله بیشتر با ایران خبر داده بود. (اینجا

سخنرانی وزیر خارجه آمریکا در جمع آمریکایی‌های ایرانی‌تبار البته بدون حاشیه هم نبود. در حالیکه وی در ابتدای سخنرانی خود ادعا کرد تمام افرادی که در آنجا به سخنان او گوش می‌دهند، با نظرات آمریکا درباره ایران هم عقیده‌اند، یک معترض از میان جمعیت شروع به فریاد زدن کرد و سخنرانی او برای دقایقی قطع شد. (اینجا)

گفتنی است پمپئو، همانند بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، طی هفته‌های گذشته بارها پیام‌ها و ویدئوهایی را در فضای مجازی منتشر کرده که هدف آشکار آنها ایجاد نارضایتی عمومی در جامعه ایران برای براندازی نظام بوده است.

هر چند پمپئو و مقامات وزارت خارجه آمریکا پیگیری چنین سیاستی را رد کرده‌اند اما رسانه‌های صهیونیستی اخیرا اذعان کردند که تل‌آویو و واشنگتن کارگروه مشترکی را برای ناآرام کردن ایران تشکیل داده‌اند. (اینجا)

چندین مقام آمریکایی نیز روز گذشته در مصاحبه با رویترز اذعان کردند اطلاعاتی که کاخ سفید اخیرا درباره ایران منتشر می‌کند، مانند این ادعا که پول حاصل از برجام در داخل کشور هزینه نشده است، بعضا "ناقص"، "اغراق‌آمیز" یا کاملا "تحریف‌شده" هستند تا تصویر سیاه‌رنگی از مقامات ایران ترسیم کنند.


بیشتر بخوانید: تقلید وزارت خارجه آمریکا از گروهک منافقین/ برگزاری همایش ضدایرانی با ۲۰ درصد ایرانی و ۸۰ درصد آمریکایی!


پس از اتمام سخنرانی پمپئو در کالیفرنیا، «لورا روزان» خبرنگار المانیتور در توئیتی نوشت ایرانی-آمریکایی‌هایی که در سخنرانی پمپئو شرکت کرده‌اند، می‌گویند تنها 15 تا 20 درصد حضار ایرانی‌تبار بودند و بیشتر صندلی‌ها را اعضای آمریکایی‌الاصل حزب جمهوری‌خواه پر کرده بودند. پیش از این اعلام شده بود مایک پمپئو قرار است در جمع آمریکایی‌های ایرانی‌تبار سخنرانی کند اما گویا وزیر خارجه آمریکا بیشتر برای اعضای حزب خودش سخنرانی کرده است!

انتهای پیام/

برچسب ها: کاخ سفید ، آمریکا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۵ ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۸:۲۱ ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
به امید خدا تمام نقشه های امریکا بر علیه ایران نقشه بر آب خواهید شد همانطوری که نقشه های قبلی آنها بر آب شد و به گور با خودشون بردن این ها هم به گور خواهید برد .
Germany
ناشناس
۰۶:۳۱ ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
آمریکا هیچ کاری نمیتواند بکند(امام خمینی ره)
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۰۱:۵۱ ۰۲ مرداد ۱۳۹۷
ایرانی حتی اگرازگرسنگی بمیردذلت نمی پذیرد هیهات منا الذله
آمریکایی های بدبخت عادت کرده اند به این کابوس های بی تعبیر
مرگ برآمریکای جنایتکار
Iran (Islamic Republic of)
سمیع
۲۳:۲۴ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
صهیونیست=امروز=نابودی ملت آمریکا بدست ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
بزنید تو دهن این یاوه گو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۳ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
ترامپ خجالت بکش
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۰:۱۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
ترامپ برو بمیر
Germany
ناشناس
۲۰:۰۹ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
ترامپ تو برو امور کشور خودتو سر و سامان بده نمیخواد تو امور کشور ما دخالت کنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
دشمن همیشه دشمن است حتی اگر از در دوستی در آید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
دشمن همیشه دشمن است حتی اگر از در دوستی در آید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
تمام منفی های زده شده از یک وطن فروش است
چون هیچ کس مخالف ملت خود رای نمیدهد
Germany
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
تمام این دری وری های وزیر خارجه آمریکا به خاطر شکستی که از ایران خورده اند بسوز و بمیر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
این داعشی چند تن را به شهادت رسانده باید اعدام میشد. و اما شما تیشه به ریشه ملت ایران زده و میزنید حال چگونه مدافع ملت ایران هستید؟ به شما ها و عوامل تان میگویم تا بدانید نابودتان خواهیم کرد. خود شیفته های عضوی ملعون. مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا مرگ بر آمریکا شیطان بزرگ.
Germany
ناشناس
۱۵:۰۱ ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
دیگه ساکت ماندن بسه
الان وقت نشون دادن قدرت کشور به این‌ مزدورها و آمریکاست
۱۲۳
آخرین اخبار