رئیس اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت از بازدیدهای تخصصی بهداشتی از هتل های زائران ایرانی در مدینه منوره خبر داد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدرضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به بازرسان بهداشتی از هتل های زائران ایرانی در مدینه منوره گفت: بازدیدهای مستمر از آشپزخانه های مرکزی و بازدید مشترک با سرآشپزان و مدیران بخش دیگری از این اقدامات است.
 
وی عنوان کرد: برگزاری جلسه هماهنگی مدیران مجموعه ها و کاروان ها، آموزش خدمه های ایرانی،  کنترل کیفی مواد غذایی در هنگام تهیه و سرو،  کنترل بهداشت فردی، کنترل منابع تامین کننده آب و مخازن ذخیره، کنترل انبار نگهداری مواد غذایی و کنترل بهداشت تجهیزات و ظروف، کنترل بهداشت اتاق های محل استقرار زائرین مهمترین وظایف و اقدامات انجام شده بهداشتی در مراسم حج امسال است.
 
انتهای پیام/

بازدیدهای بهداشتی از هتل‌های زائران ایرانی در مدینه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار