۵۰ میلیارد تومان آسفالت در راه‌های خراسان جنوبی هزینه شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت:۵۰ میلیارد تومان آسفالت در راه‌های خراسان جنوبی هزینه شد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛شهامت مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت:250 هزار تن آسفالت و 12 هزار و 500 تن قیر سال گذشته در حوزه راه های استان استفاده شده که ارزش ریالی آن حدود 50 میلیارد تومان بوده است.

وی افزود:خراسان جنوبی در استفاده از فناوری های نوین روکش جاده ای پیشتاز بوده و این روش ها تأثیرات مطلوبی بر کاهش هزینه های نگهداری داشته است.

شهامت از وجود 10 هزار و 500 کیلومتر راه آسفالت در استان خبر داد و گفت:ارزش این راه ها بیش از 10 هزار و 500 میلیارد تومان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ادامه داد:بخش خصوصی نیز بیش از یک هزار و 300 میلیارد تومان در بخش ناوگان حمل و نقل، مجتمع خدمات رفاهی و ارائه کنندگان تسهیلات در جاده ها سرمایه گذاری کرده است.

وی با بیان اینکه ارزش اقتصادی نگهداری راه ها ایجاب می کند که سیستم مدیریت پایدار ایجاد شود،افزود:یکی از این سیستم ها روسازی است که برای همین منظور آموزش ارتقای کیفی راه ها در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد:اطلاعات بیش از 2 هزار و 500 کیلومتر از راه های اصلی و شریانی و 800 کیلومتر راه فرعی در قالب سیستم مدیریت نگهداری روسازی راه اسکن شده است.

شهامت گفت:آمار قطعه به قطعه این راه ها آنالیز و اولویت ها مشخص شده تا براساس این داده ها پس از تخصیص اعتبارات سال مالی 97 برای نگهداری آنها برنامه ریزی شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه سیستم مدیریت نگهداری پل ها،ابنیه فنی و سیستم مدیریت ایمنی راه ها نیز دنبال می شود،افزود:روی این موارد نیز آموزش های لازم و کار اجرایی پیگیری خواهد شد.

وی اظهار کرد:سالانه 20 درصد راه های فرسوده استان نیاز به روکش دارد و در همین راستا سال گذشته 711 کیلومتر از راه های استان نگهداری روکش انجام شد که 60 درصد آن آسفالت سطحی و ﻣﯿﮑﺮوﺳﺮﻓﯿﺴﯿﻨﮓ بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت:این نوع آسفالت علیرغم ضخامت نازک خرابی جاده را چهار تا پنج سال عقب می اندازد و به دلیل محدودیت های اعتباری ناگزیر هستیم از روش های جدید که مقرون به صرفه تر است استفاده کنیم.

وی ادامه داد:روش های ﻣﯿﮑﺮوﺳﺮﻓﯿﺴﯿﻨﮓ و روسازی بتنی به عنوان روش های نوین نگهداری راه ها در خراسان جنوبی دنبال می شود و اگر این روش ها در استان جواب دهد برای سایر نقاط کشور نیز مورد استفاده واقع خواهد شد.

شهامت گفت:از 2 سال گذشته به همت راه و شهرسازی این روش ها در 10 تا 12 کیلومتر اجرا شد و مرتب از لحاظ مقاومتی و نگهداری رصد می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با تأکید بر اینکه باید سطح نگهداری راه تقلیل پیدا کند،گفت:از آنجا که 4 تا 6 درصد ارزش راه برای نگهداری هزینه می شود، این رقم برای راه های استان حدود 600 میلیارد تومان است که به کل اعتبار عمرانی استان در سال نیز نمی رسد و عملا با نرم کشوری یک درخواست نشدنی خواهد بود.

وی با بیان اینکه روکش بتنی در 12 کیلومتر از جاده بیرجند - قاین انجام شده است،افزود:روکش ﻣﯿﮑﺮوﺳﺮﻓﯿﺴﯿﻨﮓ نیز در جاده قاین - خضری، محور بیرجند - خوسف به سمت خور و بخشی نیز در مسیر دیهوک - راور اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت:امسال برنامه داریم پس از ثبات قیمتی در بازار برای بخش دیگری از جاده ها این فناوری ها را اجرا کنیم.

وی با تأکید بر اینکه روش های جدید، مشکل زیرساختی جاده ها را نمی تواند حل کند،گفت:ﻣﯿﮑﺮوﺳﺮﻓﯿﺴﯿﻨﮓ مخصوص نگهداری سطح جاده است و به لحاظ هزینه ای با ماندگاری بالا و سرعت اجرا، صرفه جویی 50 درصدی را در چهار سال ایجاد می کند.

انتهای پیام/غ

وجود 10 هزار و 500 کیلومتر راه آسفالت در خراسان جنوبی

برچسب ها: حمل و نقل ، راهداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.