دو اقدام تروریستی گروهک‌های تجزیه طلب و تکفیری در کردستان و خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خنثی شد.

خبر خنثی سازی اقدامات تروریستی گروهک‌های تجزیه طلب در خوزستان و کردستانبه گزارش حوزه دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت اطلاعات  امروز سه شنبه با انتشار اطلاعیه ای از شناسایی و خنثی کردن دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری در کردستان و خوزستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: سربازان گمنام امام زمان (عج) دو اقدام تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری را در کردستان و خوزستان شناسایی و خنثی کردند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: یکی از این تیم های تروریستی در اقدامی کور به مقر پلیس آگاهی شهرستان سقز با نارنجکی حمله کرد که با اطلاع رسانی به موقع و هوشیاری نیروی انتظامی خسارتی در بر نداشت.

در بخش دیگر این اطلاعیه آمده است: سربازان گمنام امام زمان (عج) در ادارات کل اطلاعات خوزستان و کردستان ضمن دستگیری 6 نفر از عناصر این تیم های تروریستی از آنان 7 قبضه اسلحه کلاشینکف، سه قبضه سلاح یوزی، 17 قبضه کلت کمری و 8 عدد نارنجک، دوربین دید در شب و مقادیر قابل توجهی مهمات کشف و ضبط کردند.

وزارت اطلاعات در این اطلاعیه یادآور شد: براساس اسناد بدست آمده این تیم های تروریستی بدنبال اجرای چند عملیات در شهرهای مرکزی کشور بودند.

در پایان این اطلاعیه آمده است: طراحی انتقال یک محموله چند صد پوندی مواد انفجاری با هدف انفجارات پی در پی در کشور توسط سربازان گمنام با همکاری مرزبان جان برکف خنثی و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۲۲:۴۷ ۳۱ شهريور ۱۳۹۷
این مزدوران اجاره ای را به تلویزیون بیاورید تا خوذشون اعتراف کنتد که تروریست اند و بخاطر پول مردم بیگناه میکشند .این دجالها بخاطر پول .ربات شده اند .نه دین دارند و نه اخلاق .

چونکه در زندگی باخته اند .عقده ای شده و میخواهند از مردم بیگناه انتقام بگیرند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۳ ۱۸ مرداد ۱۳۹۷
خدا سربازان ما را حفظ کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
دورود بر تمام سربازان گمنام امام زمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
دورود بر تمام سربازان گمنام امام زمان
-
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
در هر دعا و نماز سلامتی و پیروزی این سربازان گمنام و جان برکف امام زمان عج را از خداوند بزرگ خواهانیم
Iran (Islamic Republic of)
ایران
۱۱:۱۷ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
ای سربازان بی ادعای و کم توقع و فداکار ، ای که نامتان در جایی نیست اما امنیت محصول زحمات شبانه روزی شماست . درود خدا بر شما . شما بسیار قابل احترام و بسیار ارزشمند برای کشور و ملت هستید خسته نباشید و خدا پشت و پناهتان باد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
این همه مواد منفجره چطوری وارد کشور میشه؟
France
سیدجاسم موسوی
۰۹:۰۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
پول توجیبی تروریست ها از عربستان تامین میشه لعنت بر السعود و اسرائیل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
درود بر رزمندكان اسلام
France
م
۰۲:۳۳ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
انشالله نابودی رژیم صهیونیستی
United States of America
آرین
۰۲:۰۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
مگر دشمن از روی جنازه ی ما رد شود که بخواهد ایران ما را نا امن کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۸ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
الله نگهدارشون این جان بر کفان سلحشور
Iran (Islamic Republic of)
سمیع
۰۰:۳۰ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
بریم خدا را شاکر باشیم که در این روزگار خیلی با نفسا سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه حاضرند و مردانه وشرافتمندانه پای مردم ونظام ایستاده اند. درود ایران به شرفشان که اخلاص را باید در این سربازان پیدا کرد مصداق عملشان امنیت بی نظیر خدا را شکر تازه کسانی که پای ولایت ایستادند خدا با انهاست...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۲ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
بسمه حق
به یاری پروردگار کم کم از نطفه کورشون می کنیم
احسنت بر برادرهای بی ادعا و گمنام
مردم ما قدردان امنیت موجود هستند
یا علی
Iran (Islamic Republic of)
رضا خیری
۰۰:۰۱ ۱۷ مرداد ۱۳۹۷
دردو و خسته نباشید بر سربازان گمنام امام زمان ( ع) که حافظ امنیت این کشورند و من به شخصه حاضرم هر گونه همکاری در راستای امنیت کشورم باهاشون داشته باشم.
۱۲۳
آخرین اخبار