استاندار کرمانشاه گفت : فعالیت شرکت های دانش بنیان مصداق اقتصاد مقاومتی است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه بازوند استاندار کرمانشاه در جلسه شورای اداری استان که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری برگزار شد با تاکید بر حمایت از شرکت های دانش بنیان، فعالیت این شرکت ها را مصداق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: حمایت از این شرکت ها می تواند به تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی کمک کند.

وی گفت : شرکت های دانش بنیان قوی و خوبی در استان کرمانشاه شروع به فعالیت کرده و رشد خوبی داشته اند و ما نیز از فعالیت آنها حمایت می کنیم.

بازوند فعالیت این شرکت ها را منجر به ایجاد شغل و درآمدزایی برای جوانان دانست و گفت: در این حوزه با کمترین سرمایه گذاری می توان بیشترین ارزش افزوده را ایجاد کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه به اظهار علاقه و اعتقاد دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: انتظار داریم باتوجه به شرایط بیکاری و اشتغال استان کرمانشاه این حوزه در استان بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

بازوند افزود: ما در استانداری از فعالیت شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم و انتظار داریم معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری نیز استان را به صورت ویژه حمایت کند.

استاندار کرمانشاه همچنین گفت: در این سفر، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از شرکت دانش بنیان پارت بیستون در شهرک صنعتی بیستون، مرحله اول مرکز نوآوری کرمانشاه و مرکز شتابدهنده تخصصی کرمانشاه مستقر در پارک علم و فناوری بازدید کرد.

بازوند افزود: در استان کرمانشاه صنایع خوبی وجود دارند که در صورت همکاری با شرکت های دانش بنیان می توانند سطح تولید و درآمد خود را افزایش دهند.

استاندار کرمانشاه دانشگاه ها را فرصتی مناسب برای توسعه استان دانست و گفت: یکی از ثروت های کرمانشاه نیروی انسانی توانمند آن محسوب می شود.

وی افزود: نخبگان استان با مشکلاتی رو به رو هستند و نیاز به حمایت دارند.

وی با بیان اینکه حمایت هایی از نخبگان انجام می شود اما متاسفانه این حمایت ها کافی نیست، گفت: نخبگان برای تبدیل ایده های خود به عمل در کاغد بازی های اداری گرفتار می شوند و در گرفتن تسهیلات با مشکل روبه رو هستند.

استاندار کرمانشاه یادآور شد: یکی از 24 رویکرد اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانش بنیان است که می تواند عقب ماندگی های اقتصاد در کشور را برطرف کند.

بازوند با بیان اینکه اگر دانشگاه ها در توسعه استان نقش آفرین نباشند هزینه توسعه بسیار سنگین خواهد بود، ادامه داد: دانشگاهیان باید در زمینه توسعه وارد کار شوند و در این زمینه با بخش خصوصی همکاری کنند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه ها باید موانع پیش روی بخش خصوصی را شناسایی و آن ها را برطرف کنند، گفت: برای اینکه تولید ثروت را ارزش بدانیم باید دانشگاه ها در کنار بخش خصوصی قرار گیرند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در چهار ماه گذشته توانستیم‌ نرخ بیکاری رو به افزایش کرمانشاه را متوقف کنیم و آن را کاهش دهیم، افزود: برگزاری ستادهای تسهیل و اقتصاد مقاومتی در کاهش نرخ بیکاری و بهبود نرخ کسب و کار بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه استان از رتبه 31 در شاخص بهبود کسب و کار به رتبه 28 رسید، اظهار داشت: میزان صادرات چهار ماه گذشته استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 44 درصد رشد داشته است.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود به رونق ساخت و ساز در مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: براساس ملاقاتی که با آقای نوبخت داشتیم 130 میلیارد تومان اعتبار عمرانی مناطق زلزله زده را ابلاغ کرد.

بازوند گفت: این اعتبار صرف بازسازی زیرساختها، اماکن دولتی و پاسگاه های مرزی استان کرمانشاه خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

نخبگان استان کرمانشاه نیاز به حمایت دارند

 

 

 

برچسب ها: اخبارفرهنگی ، جلسه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.