عضو کمیسیون انرژی مجلس:

حدود ۷۰ درصد منابع آبی کشور هرز می‌رود/ بارورسازی ابرها صرفه اقتصادی ندارد

بهرام‌نیا، تأکید کرد: تنها از 30 درصد منابع آبی بهره وری لازم صورت می‌گیرد، بنابراین باید این 70 درصد به چرخه آبی کشور بازگردد.

حدود ۷۰ درصد منابع آبی کشور هرز می‌رود/ بارورسازی ابرها صرفه اقتصادی نداردبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت، حسن بهرام‌نیا عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، گفت: با توجه به اینکه نمی‌تواند تکیه کشور در بحث‌های اقتصادی و انرژی به نفت باشد، رویکردها باید تغییر یابد و باید به دنبال انرژی‌های تجدیدپذیر رفت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی، آبی و بادی می‌توان انرژی تولید کرد، افزود: باید در این زمینه سرمایه گذاری‌های لازم انجام شود که این سرمایه گذاری در قالب بخش خصوصی و دولتی عملیاتی می‌شود تا خلاء انرژی‌های تجدیدناپذیر جبران شود.

وزارت نیرو باید از هم اکنون برای تامین برق سال آتی برنامه‌ریزی کند

وی ادامه داد: اگر در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر سرمایه‌گذاری شود، در واقع کشور در راستای توسعه پایدار گام برداشته که خدمت به نسل آینده است.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به خاموشی‌های سال جاری، یادآور شد: وزارت نیرو باید از هم اکنون برای سال آتی برنامه‌ریزی و با کمک بخش خصوصی انرژی برق تولید کند، بخش برقابی ها، توزیع و استحصال آب را مدیریت و در حوزه ترمیم و تعویض شبکه‌های انتقال آب اقدام کند، همچنین با استفاده از تکنولوژی روز میزان هدر رفت انرژی را کاهش دهد.


بیشتر بخوانید: راه حل بحران آب، جداسازی است 


هزینه بارورسازی ابرها زیاد است

وی افزود: امسال سال نیمه خشکی بود و حدود 5 هزار مگاوات از طریق نیروگاه‌های برقابی تولید برق کشور کاهش یافت و پیش‌بینی این است که سال آینده مشکلی در زمینه تولید برق وجود نداشته باشد.

بهرام نیا با اشاره به راهکارها برای افزایش منابع آبی، ادامه داد: یکی از راهکارها بارورسازی ابرها بوده که هزینه آن زیاد است و اگر در این حوزه هزینه فایده شود شاید با باروسازی به نتیجه مورد نظر نرسید.


بیشتر بخوانید: بارورسازی ابرها در ایران جواب نمی‌دهد 


تنها از 30 درصد منابع آبی بهره وری لازم صورت می‌گیرد

وی با بیان اینکه 70 درصد آب کشور هرز می شود، تأکید کرد: تنها از 30 درصد منابع آبی بهره وری لازم صورت می‌گیرد، بنابراین باید این 70 درصد به چرخه آبی کشور بازگردد، که تنها در این صورت از هدررفت جلوگیری می‌شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با استفاده از آبیاری قطره چکانی می‌توان در بخش کشاورزی بهره‌وری داشت که عملیاتی شدن تمام این موارد فوق الذکر در دست وزارت نیرو است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۰۲ شهريور ۱۳۹۷
معلومه ایشان اصلا توی باغ نیست برادر تو اول ببین از آسمان باران میاید که تا 70 درصدش هم به هدر میرود ! متاسفانه بدلیل آزمایشات مخفی غربی ها در لایحه های بالای جو معروف به هارپ کل سیستم آب و هوایی دچار دگرگونی و تغییر عجیب شده و سیستم های بارشی سابق وجود ندارند و حتی باعث خشکسالی در اروپا هم شده چه برسد به ایران لذا باید از دانش جدید و افراد توانمند و آگاه به علم روز در این خصوص استفاده کنیم و با جذب سامانه های بارشی اقدامی بشود
آخرین اخبار