رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد؛

کارشکنی تامین اجتماعی در واریز سهم درمان به خزانه/ قول مساعد گمرک برای ترخیص سریع دارو/ هزینه ها در کشور به دلار و درآمد به ریال است

شهریاری گفت: متاسفانه تامین تنها ۸۰ میلیارد تومان به این حساب  خزانه ریخته است.
 
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عصر امروز در مراسم جشن روز داروساز که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: مواد اولیه دارو از هند و چین وارد ایران می شود ولی کیفیت داروی ما با بقیه کشورها فرق می کند، مواد اولیه ای که به کشورهای اروپایی می رود با ایران به دلیل توانایی مالی فرق می کند .
 
شهریاری با بیان اینکه من معتقدم که قیمت دارو نباید ثابت نباشد و ما به تفاوت قیمت باید از شرکت های بیمه گر دریافت شود، ادامه داد: من هنگامی که این پیشنهاد را دادم همان موقع با واکنش هایی منفی مواجه شدم .
 
وی اضافه کرد: باید موانع را از سر راه داروسازان برداریم، ولی موضوع مهم این است وقتی ژل تزریقی در لیست دارویی به حساب می آید این مسئله باعث بروز مشکلاتی در دیگر بخش ها می شود.
 
شهریاری تاکید کرد: اوراقی که بابت پرداخت مطالبات داده می شود باعث ضرر داروسازان است و من نامه ای به رئیس مجلس داده تا مطالبات دارویی و بهداشت به ریال پرداخت شود .
 
وی عنوان کرد: مجلس پیشنهاد داده سهم نه بیست و هفتم در حساب جداگانه ای بیاید و ما درخواست داشتیم که این پول صرف دارو و درمان شود که متاسفانه من متوجه شدم تنها ۸۰ میلیارد تومان به این حساب ریخته شده است.
 
شهریاری با بیان اینکه قرار شده است هر کمبود پول ریخته شده را به قوه قضائیه معرفی کنیم، افرود: صنعت دارویی ما با مشکلاتی روبه رو است و ما برخی از مشکلات دارویی کشور را نمی توانیم رسانه ای کنیم و به نظرم باید جلسه ای بین انجمن و رئیس مجلس در خصوص وضعیت صنعت دارویی گذاشته شود.

مردم کمبود دارویی را تحمل نمی کنند

وی ادامه داد: مردم گرسنگی را تحمل کرده ولی کمبود دارویی را نمی توانند تحمل کنند و ممکن است موضوع امنیتی شود، خیلی از داروهایی که برند های خارجی در کشور تولید می کنند کیفیتش با برند تولید خارجی تفاوت دارد.
 
شهریاری تاکید کرد: من از ذخایر دارویی مطلع هستم و امیدوارم با مدیریت صحیح مشکلات برطرف شود، گمرک قول مساعد داده داروها کمتر از یک هفته ترخیص شود.
 
شهریاری یاد آوری کرد: در این کشور حقوق به ریال به مردم می دهند ولی هزینه ها به دلار از مردم گرفته می شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار