گزارش/

چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر است

صنعتی نو ظهور که این روز‌ها تحت عنوان کسب و کار‌ کوچک در اقتصاد کشور پدیدار شده هنوز مشخص نیست که عضو کدامیک از اتحادیه هاست.
 چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر استبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اقتصاد خُرد یا همان کسب و کارهای کوچک مانند چشمه در اقتصاد کشور جوشیده و با آموزش به افراد مستعد،  رودخانه اقتصاد خانوارها را با ایجاد شور و شوق به تولید کالای ایرانی به جریان  می اندازد.
 
تولیداتی که بر پایه  دانش  و مهارت بومی و کارآفرینی دانش آموختگان ایرانی شروع به کار کرده و این روزها به سایر نقاط کشور نیز تزریق می شود. صنایع دستی و میراث فرهنگی یکی از شاخه هایی است که می تواند برای اشتغال سیل عظیمی از جوانان، مورد سرمایه گذاری دولت و همچنین بخش خصوصی قرار بگیرد.
 
چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر استاهمیت صنایع کوچک به قدری مهم است که علی اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در نشست مشترک با سازمان برنامه و بودجه نیز از تولیدکنندگان صنایع دستی، به عنوان معرف کشور به گردشگران خارجی نام برد و گفت: باوجود تبلیغات سوء و سیاه نمایی دشمنان تلاش می‌کنیم تا هر توریست به یک سفیر معرف کشورمان در جهان تبدیل شده و اشتغال در این بخش با رشد چشمگیری رو به رو شود.
 
وی همچنین درباره اهمیت حضور کسب و کارهای خُرد و کوچک در اقتصاد کشور  ابراز کرد: معتقدم کم خطرترین نوع  اشتغال؛کسب و کارهای کوچک است، چرا که به طور معمول در این نوع درآمدزایی، ورشکستگی مشاهده نشده و یا بسیار ناچیز است، آن ها مولدان قوی برای اشتغال در سطح کلان محسوب می شوند.
 
گستردگی صنایع خُرد و کوچک آنقدر بالاست که باید آن ها را در شاخه های مختلف معرفی کرد، یکی از این شاخه ها زیور آلات و تولیدات تزئینی چوب و رزین است که صنعتی نوظهور در کشور به شمار می رود به همین جهت با یکی از تولیدکنندگان در این حرفه گفت و گویی ترتیب داده ایم تا  از میزان درآمد و نحوه فعالیت این تولیدکنندگان مطلع شویم.
 
نگین آرین نژاد، تولیدکننده صنعت چوب و رزین در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  اظهار کرد: برای آغاز این حرفه با کمترین سرمایه و تنها با دانش فنی خود شروع به کار کرده و پس از پی بردن به فعالیت در این زمینه متوجه شدم که با یک تکه چوب می توانم برای بسیاری از جوانان  بویژه بانوان اشتغال ایجاد کنم.
 
وی افزود: این صنعت بیشترین کاربرد را در نمای ساختمان ها،صنعت مبلمان،پارتیشن ها، دکور و همچنین زیور آلات دارد که هر یک به نوبه خود می تواند حجم بالایی از معضل بیکاری را از بین ببرد.
 
این تولید کننده چوب و رزین در راستای گسترش تولیدات ملی می گوید: بیش ترین دانش آموختگان ساخت چوب و رزین بانوان هستند و پس از آموزش در این کارگاه به کار مشغول می شوند و در نهایت می توانم بگویم تاکنون بیش از 100 نفر از این مسیر به امرار معاش و تلاش برای معرفی کالای زیبای ایرانی پرداخته اند.
 
چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر است
 
وی افزود: بسیاری از مواد اولیه ساخت این قطعات وارداتی هستند اما با توجه به استقبال جامعه از این کالا می توانم بگویم که حتی با تامین آن از بازار آزاد نیز به مشکلی بر نخوردیم.
 
چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر استآرین نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان درآمد سالانه این محصولات  گفت: نمی توان برای چنین صنایعی درآمد معینی  را در نظر گرفت  زیرا در روزهای سال فروش های متفاوتی داریم، اعیاد و سال نو زمان مناسبی برای معرفی و پیشرفت تولیدکنندگان در این زمینه است که البته اگر بتوانیم میزان نمایشگاه هایمان را با حمایت دولت و بخش های مختلف افزایش دهیم قطعا سطح فروش بهتری خواهیم داشت.
 
وی در تبین رسته فعالیت خود نیز می گوید:در زمره تولیدکنندگان مشتقات نفتی هستیم زیرا نیمی از کار با ترکیبات شیمیایی(پلیمر) و نیمی دیگر با چوب است.اما در حقیقت فعلا هیچ کدام ما را در اتحادیه های خود به رسمیت نمی شناسند.
 
آرین نژاد با تاکید بر توانایی بالای تمام تولیدکنندگان داخلی گفت: اکثر فعالان در زمینه تولیدات کالا در داخل کشور به طور مستقل و با سرمایه شخصی خود فعالیت می کنند و این موضوع نوید بخش سرمایه بالای بخش هنر در بدست گرفتن بازار داخلی است.
 
وی در پایان از مشکلات پیش روی صنایع کوچک تنها به عدم حمایت تبلیغاتی اشاره می کند و خواستار فضاهای بیش تر از سوی مسئولان برای معرفی کالاهای خود شد.
 
چوب و رزین زیر نظر کدام اتحادیه؟!/تحریم ها فرصت مناسبی برای پیشرفت هنر است صنایع کوچک که شامل شاخه های گسترده ای نظیر کسب و کار های خانگی است یکی از  پایه های اقتصاد بشمار می رود،صنایع کوچک  نقش بسیار پررنگی در اقتصاد کشور ها ایفا می کند به صورتی که نبود آن ها قطعا باعث نقص عضو در روند رشد اقتصاد خواهد شد.
 
دولتمردان و مسئولان نباید در حمایت از تولیدات ملی تنها به تسهیلات بانکی که البته به اعتقاد کارشناسان خود آن یک معضل محسوب می شود، اکتفا کنند بلکه این افراد بیش تر از قبل به فضای رقابتی در بازارهای داخلی و حتی خارجی نیازمندند.
 
گزارش از نرگس معززی
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۲۹ مهر ۱۴۰۱
سلام.آیا رزین جزو صنایع دستی حساب میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۱ آذر ۱۳۹۹
سفارش قبول میکنید
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۴:۵۱ ۱۱ آذر ۱۳۹۹
سلام ازاین کارعکس اولی میتونیدجامیوه شوبرام درس کنین؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
وبسایت نجارکوچک
۰۸:۲۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
خانم آزین نژاد باعث افتخار صنعت چوب و مبلمان هستند
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۰:۱۷ ۰۳ اسفند ۱۴۰۰
فقط پول داده تا اسمش بیوفته سر زبون ها و معروف بشه ... همش دروغ میگه یه روز میگه اصلا مربی نداشتم و همشو خودم یاد گرفتم یه روز میگه اونجایی که آموزش دیدم اصلا بدرد نمیخورد. الکی میگن نمیدونم با یه سرمایه کوچیک گوشه اتاقت تبدیل میشه به یه کارگاه میلیونی و .... . الانم که فقط زده تو کار پکیج فروشی ، تولیداتش خیلی کمه و فقط برای پر کردن پیج اینستاشه
آخرین اخبار