جانشین حج و زیارت استان مرکزی ازبازگشت ۶۶۵ زائر خانه خدا به این استان خبرداد.

بازگشت ۶۶۵ زائر خانه خدا به استان مرکزیانصاری جانشین حج و زیارت استان مرکز‌ی  در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛گفت: تا امروز ۵ کاروان از حجاج شامل ۶۶۵ زائر خانه خدا به استان بازگشتند.

انصاری با بیان اینکه هزار و ۷۰۰ زائر از استان مرکزی در قالب ۱۲ کاروان به خانه خدا مشرف شده اند، افزود: ۷ کاروان دیگر شامل هزار و ۳۵ زائر از زائران استان مرکزی هنوز در عربستان هستند که تا اواخر شهریورماه به تدریج به میهن اسلامی و استان مرکزی باز می‌گردند.

وی با اشاره به اینکه اولین کاروان حجاج استان مرکزی ۹ شهریور ماه ازخانه خدا به میهن بازگشتند، اضافه کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده آخرین کاروان حجاج ۲۴ شهریور ماه به استان مرکزی بازمی گردند.

جانشین حج و زیارت استان مرکز‌ی ادامه داد: کاروان‌های باقی مانده استان مرکزی در تاریخ‌های ۱۲ شهریور کاروان خمین، ۱۵ شهریور کاروان اراک، ۱۶ شهریور ۲ کاروان اراک و کاروان ساوه، ۲۰ شهریور یک کاروان اراک و ۲۴ شهریور هم آخرین کاروان که متعلق به اراک است به استان برمی گردند.

اولین کاروان حجاج استان مرکزی با ظرفیت ۱۶۰ نفر مربوط به شهرستان اراک بود که ۹ شهریور‌ماه به وطن بازگشتند.

انتهای پیام /ج

با زگشت آخرین کاروان حجاج استان مرکزی ۲۴ شهریور ماه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.