فوت و فن‌های تهیه چای زعفران/ خانم‌های باردار در مصرف این نوشیدنی احتیاط کنند

متخصص طب سنتی با اشاره به تاثیر مصرف چای زعفران بر بدن گفت: این چای برای برخی افراد آثار سوء در پی دارد.

لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره فواید و محدودیت‌های مصرف چای زعفران گفت:  چای زعفران برای بدن مفید است، اما برای اثر بخشی بیشتر  این خوراکی بهتر است از جلاب طبی زعفران که مخلوطی از نبات و گلاب و زعفران است استفاده کنیم؛ مصرف زعفران نیاز به توجه دارد برای مثال زیاده روی افراد در مصرف آن به خصوص برای بیماران قلبی می‌تواند خطرناک باشد، بنابراین کسانی که آریتمی قلبی  ناشناخته دارند و قرص ضد آریتمی یا بتا بلوکر‌ها را مصرف می‌کنند، باید در مصرف این چای احتیاط کنند.

چای زعفران

وی درباره مصرف این چای برای خانم‌های باردار گفت:  مصرف چای زعفران برای خانم‌های باردار به جهت افزایش ضربان قلب  توصیه نمی‌شود چرا که  حتی ممکن است سقط جنین یا زایمان زودرس  را در پی داشته باشد.

شیربیگی تصریح کرد: با توجه به فواید بسیاری که این چای دارد مصرف آن را برای ۲ تا ۳ بار در هفته توصیه می‌کنیم و بهتر است در روز‌های دیگر دمنوش به یا فالوده سیب را جایگزین آن کنیم؛ به و سیب خواص تقریبا مشابهی با زعفران دارند، اما منجر به بروز مشکلات قلبی نخواهند شد.

چای زعفران

وی با اشاره به اهمیت نوع آماده کردن چای بر تاثیر گذاری آن اظهار کرد: نباید حجم استفاده از زعفران در چای بالا باشد همچنین نباید آن را از ابتدا به چای اضافه کنیم؛ معمولا توصیه ما این است که به هر یک لیوان چای دم کرده ایرانی که روی شعله کم به خوبی دم کشیده  است نصف قاشق چای خوری آب زعفران دم کرده اضافه کنیم تا بهترین اثر بخشی را بر بدن ما داشته باشد.

انتهای پیام/

موارد منع مصرف چای زعفران برای برخی  افراد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.