حجت‌الاسلام اژه‌ای گفت: از مردم می خواهیم که افراد فاسد و متخلف در دستگاه‌های مختلف را به ما معرفی کنند.

مردم متخلفان اقتصادی را معرفی کنند/ هیچ خط قرمزی برای رسیدگی به تخلفات وجود نداردبه گزارش حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در حاشیه نشست مسئولان عالی قضایی در خصوص موضوعات مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در جلسه امروز مسئولان عالی قوه قضاییه ادامه رسیدگی به دستورالعمل جامع اطلاع‌رسانی را انجام دادند که بحمدالله به مراحل نهایی نزدیک شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: درباره شرایط امروز جامعه نیز مباحث خوبی مطرح شد؛ از جمله اینکه باز هم رئیس قوه قضاییه تأکید کردند که پرونده‌های مربوط به تخلفات اخیر اقتصادی بسرعت و با قاطعیتِ توأم با عدالت مورد توجه همه مراجع قضایی باشد و دست اندرکاران این پرونده‌ها بهیچوجه تحت تاثیر فضاسازی و جوسازی‌هایی که ممکن است علیه قوه صورت بگیرد، قرار نگیرند.

معاون اول قوه قضاییه بیان کرد: توجه به عملیات روانی و رسانه‌ای دشمن موضوع دیگری بود که در نشست امروز مسئولان عالی قضایی بر آن تاکید شد.

سخنگوی دستگاه قضا افزود: در رسیدگی‌ها، میزان، شرع و قانون است و به هیچ وجه از قانون و شرع نباید تخلفی صورت بگیرد و در خصوص پرونده های اخیر هم امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک دستگاه های نظارتی و با توجه به کمک ضابطین، آنها را مطابق شرع و قانون و در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسانیم.

وی گفت: من در اینجا می خواهم از مردم یک تقاضا داشته باشم و دو قول هم به مردم بدهم. تقاضای من از مردم این است که افراد آلوده به فساد را به ما معرفی کنند. ما در دهه اول انقلاب با کمک مردم توانستیم در مقابل همه تروریست‌های داخلی و خارجی بایستیم؛ چون خود مردم بودند که تروریست‌ها را معرفی می کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای بیان کرد: اکنون هم از مردم می خواهیم که افراد فاسد و متخلف را که در دستگاه‌های مختلف ممکن است با آنها برخورد داشته باشند، به ما معرفی کنند؛ البته این کار باید مستند باشد و هر شایعه‌ای را به ما منتقل نکنند.

معاون اول قوه قضاییه گفت: قولی که به مردم می دهم دو چیز است: اول اینکه کسانی که اطلاع رسانی صحیحی در جهت معرفی مفسدین به ضابطین یا به قوه قضاییه داشته باشند، حتما از آنها حمایت می شود و اگر بخواهند که مشخصات آنها محفوظ بماند، حتما نام آنها و مشخصات آنها محفوظ خواهد بود و برای آنها مشکلی پیش نخواهد آمد.

سخنگوی دستگاه قضا بیان کرد: قول دومی هم که می توانم بدهم این است که قوه قضاییه به فضل پروردگار و با کمک مردم هیچگونه خط قرمزی نخواهد داشت وان شاءالله با تمام توان در مقابل هر نوع فساد و جرمی ایستادگی خواهد کرد و پرونده‌ها را طبق قانون بررسی و احکام را صادر خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سپهری
۲۰:۳۲ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
اینقدر این جریان رسیدگی و دادگاه‌ها طولانی میشه که اصلا تاثیر گذاریشو از نظر ذهنی و روانی حتی در بین مردم از دست میده چه برسه به تاثیر روی مفسدین اقتصادی. هر وقت بحث دستگیری این افراد میشه اینو میشنوی: چیکارشون کردن؟! هیچی!!!
آقای رئیسی اگه واقعا قصد مبارزه قاطع با فساد اقتصادی رو دارند باید تا طرفو می‌گیرند و جرمش محرزه فورا اعدامش کنند. حالا زوایای پنهان پرونده‌ش پیدا بشه که چی بشه؟! اگه چندتا رو ضرب‌الاجلی اعدام کنند هم خیلیا حساب کار دستشون میاد ، هم حمایت و شادی مردم رو به ارمغان میاره.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۴۱ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
من هم‌یک نفر رامیشناسم چه جوری معرفی کنم
Iran (Islamic Republic of)
X
۰۲:۱۲ ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام .
مردم هنوز نتیجه اعمال قانون مفسدان اقتصادی که قبلا معرفی شدن نمیدونن .پس معرفی کنیم که چی ؟ نکنه برای معرفین خواب دیدن !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۱ ۰۷ تير ۱۳۹۹
سلام عرض ادب
این همه میگویید مفسدورشوه گیر معرفی کنید ولی اصلا نمیگید کجا وبا چه شماره تلفنی تماس بگیریم برای معرفی ای دسته افراد
Iran (Islamic Republic of)
خلیل سلیمی
۲۲:۰۰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۸
سلام:من چند نفر را میشناسم ولی شماره تلفن میخوام برای لو دادن این افراد
Iran (Islamic Republic of)
Sona
۱۹:۵۰ ۰۳ مهر ۱۳۹۸
سلام
خواهش میکنم در مورد مسئولان بانک سامان و همچنین سیستم کارمندیشون هم بررسی بشه چون خیلی بد با کارمندانشون رفتار میکنن شعارشان هم اینه که در سازمان بروی همه بازه، یعنی اگه کسی اعتراضی هم داره میتونه بده بیرون ، یعنی همینه که هست ، خواهش میکنم رسیدگی بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
مدیر عامل شرکت پایانه های نفتی ایران ومشاور ایشان بالای 50میلیون حقوق میگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۱۴ شهريور ۱۳۹۸
چرا با نجومی بگیران درپایانه های نفتی و پارس جنوبی برخورد نمیشود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
I
۱۴:۱۶ ۱۱ شهريور ۱۳۹۸
به کجا باید معرفی کنیم
Iran (Islamic Republic of)
حساب
۱۹:۲۰ ۱۲ تير ۱۳۹۸
سلام
شرکت های زیادی در ایران وجود دارند که با تاسیس شرکت هایی در حوزه خلیج فارس نه تنها از معافیت های مالیاتی استفاده می کنند بلکه کالاهایی مورد نیاز شرکت اصلی و تابعه را خریداری می کنند و با مبلغی بالاتر برای شرکت داخلی صورتحساب صادر می کنند. این نحوه عمل باعث می شود که شرکت داخلی کالا را گرانتر جلوه داده و به قیمت بیشتری در دفاتر نشان دهد . اگر این کالا دارایی ثابت باشد از هزینه استهلاک آن برای پوشاندن سود و در نهایت کمتر نشان دادن آن و پرداخت مالیات کمتر استفاده می شود و اگر مواد اولیه خریداری شود بهایی تمام شده کالایی تولیدی افزایش یافته و در صورت سود و زیان بهای تمام شده افزایش یافته و در نهایت مجددا مالیات کمتری پرداخت می شود و حتی شرکت را نیز به زیان می رساند. اگر در زمین شرکت خارجی نگاه کنیم سود فروش همین دارایی و مواد اولیه که به قیمت بیشتری فاکتور شده به جیب شرکت خارجی رفته و در نهایت با توجه به اینکه سهامداران آن مشترک هستند یک معامله دو سر سود به وجود می آید. نمونه های زیادی وجود دارد.
با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۱ ۰۶ تير ۱۳۹۸
با سلام میخوام مفسد اقتصادی معرفی کنم چجوری باید گزارش بدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
با متخلفان باید در ملاعام برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۲۷ آذر ۱۳۹۷
الان من مفسد اقتصادی میخوام معرفی کنم. چکار کنم؟ برم پاسگاه؟ سایت داره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۴ ۲۱ شهريور ۱۳۹۷
رسیدگی کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
جلوی قاچاق را بگیرید هر روز شاهد میشیم
آخرین اخبار