روزنامه آمریکایی: واشنگتن در بحران انسانی یمن سهیم است/ آمریکایی‌ها به سعودی‌ها در شناسایی اهداف بمباران کمک می‌کنند

روزنامه «مورنینگ کال» در گزارشی به نقش آمریکا در کشتار غیرنظامیان یمن و دامن زدن به بحران انسانی این کشور پرداخت.

گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی روزنامه آمریکایی «مورنینگ کال» در گزارشی نوشت: گروهی از کارشناسان برجسته سازمان ملل متحد در ۲۸ اوت گزارشی را درباره رنجی که غیرنظامیان یمن در خلال جنگ می‌کشند، منتشر کردند. این کارشناسان نوشتند تمام گروه‌های درگیر در این جنگ به ارتکاب جنایات جنگی متهم هستند.

«جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا، تنها چند ساعت پس از انتشار این گزارش در ژنو از ادامه حمایت واشنگتن از ائتلاف سعودی متجاوز به یمن خبر داد. متیس ادعا کرد نقش آمریکا در حمله هوایی به یمن باعث شده است آمار تلفات مردم بی گناه کمتر شود. آیا ژنرال متیس امیدوار است که جهان گزارش سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشری را انکار کند؟ تمام این گزارش‌ها متذکر می‌شوند که ائتلاف سعودی با حمله به مناطق مسکونی، بازارها، خاکسپاری ها، عروسی ها، قایق‌های غیرنظامی و تاسیسات پزشکی بیشترین افراد غیرنظامی را به کشتن داده است.

یک بمب ۵۰۰ پوندی آمریکایی ساخت شرکت لاکهید مارتین در اوایل ماه اوت در شمال یمن به اتوبوس حامل دانش آموزان در روستای ضحیان اصابت کرد. این بمب را ائتلاف سعودی بر سر این کودکان بی گناه رها کرده بود. کمیته بین المللی صلیب سرخ اعلام کرد ۴۰ نفر از ۵۲ نفری که در این حمله کشته شدند، کودک بودند. دو هفته بعد از وقوع این جنایت شبکه خبری آمریکایی «!Democracy Now» گزارش داد ائتلاف سعودی به اردوگاه آوارگان جنگی حمله کرده و ۳۱ نفر از جمله ۲۲ کودک را به کشتن داده است.

دست‌های آمریکا به خون غیرنظامیان یمن آلوده است/ آمریکایی ها در مراکز نظامی سعودی نشسته اند و اتوبوس های مدرسه را نشانه می گیرند

کودکان یمنی خشم خود از آمریکا و عربستان را در خاکسپاری دانش آموزان بی گناهی که در پی حمله ائتلاف سعودی شهید شدند، ابراز کردند هفته گذشته 52 نفر در پی این حمله بی رحمانه کشته شدند که 40 نفر از آنها کودک بودند


این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: سازمان ملل مرگ ۶ هزار غیرنظامی در یمن را ثبت کرده است، اما اکثر ناظران می‌گویند آمار کشته‌ها بیشتر از این تعداد است. این در حالیست که نقش آمریکا در حملات عربستان سعودی کاملاً مشهود و قابل توجه است. آمریکا نه تنها تسلیحات به عربستان می‌فروشد، به جنگنده‌های آن هم سوخت رسانی می‌کند. حتی «کریس مورفی» سناتور آمریکایی، اخیراً در مصاحبه با شبکه رادیویی «ان‌پی‌آر» گفته است پرسنل آمریکایی در مراکز سعودی برای شناساییِ مواضع نشسته اند و به آن‌ها کمک می‌کنند مناطقی از یمن را برای بمباران انتخاب کنند.

اغلب کارشناسان می‌گویند جنگ یمن راه حل نظامی ندارد، اما تا وقتی که آمریکا بر جنایات ائتلاف سعودی سرپوش اخلاقی می‌گذارد، انجام مذاکرات معنادار امکان پذیر نخواهد بود. شرایط یمن که فقیرترین کشور جهان عرب است در پی محاصره بندر «حدیده» پیچیده‌تر شده است. ائتلاف سعودی از ماه ژوئن به حدیده که مسیر واردات ۸۰ درصد از موادغذایی و دارویی یمن است، حمله کرده است. برای ما تصور رنج کشوری که در آن ۲۰ میلیون نفر به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند، سخت است. بر اساس گزارش‌ها، جان ۸ میلیون نفر در یمن به دلیل گرسنگی و قحطی در خطر است. همچنین مردم این کشور از گسترده‌ترین شیوع وبا در تاریخ رنج می‌برند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مجروحان بیمارستان‌ها را پر کرده اند و کارکنان بیمارستان توانایی رسیدگی به این تعداد بیمار را ندارد. حتی جان پرسنل بیمارستان هم در خطر است.

نویسنده این گزارش در ادامه نوشت: ما مسئول برخی از اتفاقاتی هستیم که به رنج یمنی‌ها منجر می‌شود. ما باید به دنبال راه‌هایی برای کمک به پایان بدترین بحران بشری جهان باشیم. برخی از اعضای کنگره آمریکا در پی محدود کردن نقش آمریکا در جنگ یمن هستند. ما باید از سناتور‌ها و نمایندگانمان بخواهیم از این اعضای کنگره حمایت کنند.

ما باید بپرسیم چرا مقامات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ما زمانی که «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، به آمریکا سفر کرد تا این حد برای با او بودن مشتاق بودند. دیدبان حقوق بشر از محمد بن سلمان به عنوان یکی از فرماندهان ارشدی که مسئول عملیات نظامی که به نقض گسترده قوانین جنگی منجر شده است، نام می‌برد.

نگارنده گزارش در پایان می‌نویسد: ما باید فروش سلاح به ائتلاف سعودی و کمک به کشتار غیرنظامیان یمنی پایان دهیم. باید سوخت رسانی هوایی به جنگنده‌های در حال پرواز عربستان را پایان دهیم و زمانی که در حال انتخاب بیمارستان ها، اتوبوس‌های مدرسه، خاکسپاری‌ها و عروسی‌ها هستند تا بر سر آن‌ها بمب بریزند، ما آنجا نباشیم. ما باید اقتصادی را انتخاب کنیم که کمتر به نفت متکی و به دنبال انرژی تجدیدپذیر باشد. ما می‌توانیم اقتصادی بسازیم که بر محور نیاز‌های مردم بچرخد، نه اقتصادی که بر محور سودجویان حریصی که منفعتشان در گرو داغ شدن کوره‌های جنگ است. آمریکا باید بگوید ما دیگر از جنگ حمایت نمی‌کنیم و می‌خواهیم به پایان این بحران بشری کمک کنیم.


بیشتر بخوانید: اندوه خانواده‌های دانش‌آموزان یمنی یک ماهه شد/ بازماندگان مأیوس از واکنش جامعه جهانی


انتهای پیام/

برچسب ها: یمن ، آمریکا ، عربستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۴ شهريور ۱۳۹۷
لعنت خدا بهتون خدا لعنتتون کنه چرا دست از سر مسلمانها بر نمی دارید شما بی همه چیزی ها خدا به مردم یمن کمک کنه انشاءالله
خدایا این جنگ تموم بشه هرچه زودتر
الهی آمین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
کاش خدا نفت را نیافریده بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
ننگ بر آمریکا و آل سعود
امیدوارم هر بلایی رو که سر مظلومان جهان در می آورید به زودی دامن خودتان را بگیرد
آخرین اخبار