بازی‌های پارآسیایی جاکارتا ۲۰۱۸؛

نگاهی به عملکرد کاروان ایران در بازی‌های پارآسیایی

کاروان ورزشی پارآسیایی ایران با ۲۰۹ ورزشکار دهم مهرماه راهی کشور اندونزی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سومین دوره بازی‌های پارآسیایی به میزبانی کشور اندونزی از ۱۴ تا ۲۲ مهر ماه سال جاری برگزار می‌شود و کاروان ورزشی کشورمان با حضور ۲۰۹ ورزشکار در ۱۳ رشته شامل بسکتبال با ویلچر، دو و میدانی، والیبال نشسته، تیراندازی، تیروکمان، بوچیا، وزنه برداری، شنا، شطرنج، تنیس روی میز، جودو، دوچرخه سواری و گلبال در این دوره از رقابت‌ها شرکت می‌کند.

نگاهی به عملکرد کاروان ایران در بازی‌های پارآسیایی

جایگاه چهارمی در نخستین حضور

اولین دوره بازی‌های پارآسیایی آذرماه سال ۱۳۸۹ به میزبانی گوانجو چین برگزار شد و بیش از ۴۰۰۰ ورزشکار از ۴۱ کشور در ۱۹ رشته ورزشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

کاروان ورزشی کشورمان در این دوره با ۱۵۸ ورزشکار (۱۲۴ آقا و ۳۴ خانم) راهی کشور چین شد و در ۱۵ رشته ورزشی با حریفان خود به رقابت پرداخت و ملی پوشان ایران در این دوره توانستند ۸۰ مدال شامل ۲۷ طلا، ۲۴ نقره و ۲۹ برنز را کسب کنند و در جایگاه چهارمی جدول توزیع مدال‌ها قرار گیرند. در این دوره نمایندگان کشورمان در رشته‌های بوچیا، تنیس با ویلچر، دوچرخه سواری نابینایان و قایقرانی از کسب مدال بازماندند و ملی پوشان دو و میدانی کشورمان با کسب ۳۴ مدال بیشترین تعداد مدال کاروان را به خود اختصاص دادند و توانستند نایب قهرمان آسیا شوند.

در این دوره از رقابت ها کاروان ورزشی کشورمان در رشته های بولینگ، بدمینتون، شمشیربازی و بسکتبال با ویلچر نماینده نداشت.

تیم های ملی والیبال نشسته مردان و فوتبال هفت نفره کشورمان در این دوره از بازی ها مقام نخست آسیا را کسب کردند و تیم های ملی فوتبال پنج نفره، دو و میدانی و وزنه برداری در جایگاه نایب قهرمانی قاره کهن قرار گرفتند.

تکرار جایگاه چهارمی در اینچئون

دومین دوره بازی‌های پارآسیایی سال ۲۰۱۴ به میزبانی اینچئون کره جنوبی با حضور ۲۴۹۷ ورزشکار از ۴۱ کشور در ۲۳ رشته ورزشی برگزار شد و کاروان ورزشی ایران با ۲۰۰ ورزشکار راهی کشور کره جنوبی شد.

نگاهی به عملکرد کاروان ایران در بازی‌های پارآسیایی


ملی پوشان کشورمان در ۱۶ رشته (تیروکمان - دوومیدانی - بوچیا - دوچرخه سواری - فوتبال پنج نفره - فوتبال هفت نفره - گلبال (آقایان و بانوان) - جودو - وزنه برداری - تیراندازی - شنا - تنیس روی میز - والیبال نشسته (آقایان و بانوان) - بسکتبال با ویلچر (آقایان و بانوان) - تنیس با ویلچر - بدمینتون) با حریفان خود به رقابت پرداختند و موفق به کسب ۱۲۰ مدال شامل ۳۷ طلا، ۵۲ نقره و ۳۱ برنز شدند و جایگاه چهارمی دوره قبل خود را تکرار کردند.

در این دوره از بازی ها کاروان ورزشی ایران پیشرفت چشمگیری در رشته های مختلف داشت و توانست در  تیم های ملی تیروکمان، فوتبال 5 نفره، والیبال نشسته مردان، گلبال مردان و فوتبال 7 نفره در جایگاه نخست آسیا قرار بگیرد و تیم های ملی دو و میدانی، وزنه برداری، گلبال و والیبال نشسته بانوان در جایگاه نایب قهرمانی قرار گرفتند.این تعداد نسبت به دوره نخست بازی ها بیشتر شد و نشان داد که کاروان ایران در اکثر رشته های ورزشی می تواند از مدعیان اصلی کسب سکوهای قهرمانی باشد.

کاروان ورزشی ایران به دنبال کسب سکوی سومی آسیا

اکنون کاروان ورزشی ایران با نام "خودباوری و امید" و با شعار" با توکل و تلاش ما می توانیم" و با پرچمداری ساره جوانمردی و سمیرا ارم دو بانوی پاراتیرانداز کشورمان که موفق به کسب سهمیه پارالمپیک 2020 توکیو شدند و با افزایش تعداد ورزشکار در هر دو بخش مردان و زنان نسبت به دوره های قبل راهی کشور اندونزی می‌شود تا بتواند جایگاه بهتری نسبت به ادوار گذشته بدست آورد و رشته‌های والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر از رشته‌های تیمی هستند که به کسب مدال طلای آنها امیدوار هستیم و در رشته‌های انفرادی نیز ورزشکارانی مانند زهرا نعمتی، ساره جوانمردی، سمیرا ارم و سیامند رحمان نیز از شانس‌های قهرمانی ایران در آسیا هستند.


بیشتر بخوانید:

خسروی وفا: بانوان ورزشکار در معرفی ورزش ایران موفق‌تر از مردان عمل کرده اند

 صمیمی: نعمتی فوق ستاره ورزش جانبازان و معلولین است/بازیکن سالاری در فدراسیون وجود ندارد

اسامی نهایی ورزشکاران اعزامی به جاکارتا در ۱۳ رشته اعلام شد


انتهای پیام/

بررسی عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های پارآسیایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار