
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کفن و دفن مردهها در کشورهای مختلف به شکل گوناگون انجام میشود اما در همه جوامع باید این آداب با احترام خاصی صورت بپذیرد. در دین مبین اسلام نبش قبر و خارج کردن جسد میت از قبر مجاز نیست و تنها در صورتی که مرجع تقلید فرد مجوز انجام این کار را صادر کند، نبش قبر و خروج پیکر میت ایرادی ندارد.
علاوه بر آداب و رسوم ویژه خاکسپاری در کشورهای مختلف، در حال حاضر مسئله کمبود فضا در قبرستانها معضل مشترک بسیاری از جوامع است که هر کدام با در نظر گرفتن شرایطی که در آن قرار دارند، نسبت به حل آن اقدام کرده و برای دفن عزیزان متوفی خود از مکانهای جایگزین استفاده میکنند.
رسوم عجیب و غریبی که چشم بادامیها در مورد مردگان خود در آسیا دارند گاهی مضحک است و گاهی ترسناک و چندش آور. از درآوردن مردگان از قبر و پوشاندن لباس نو به آنها تا سوزاندن پیکی متوفیان و ریختن خاکستر به جا مانده از پیکر او به دریا، همه و همه در باورهای خرافاتی و غلط ریشه دارد.
شاید باور نکنید اما در کشور ژاپن به دلیل کمبود زمین برای احداث قبرستان جدید و بالا بودن قیمت هر قطعه قبر، از مسئله عدم پرداخت مالیات قبر بازماندگان متوفیان سوء استفاده شده و در این صورت مرده را از قبر اخراج کرده و بیرون میآورند.
جالب است بدانید که قبرستانهای ژاپن جزو گرانقیمت ترین قبرستانهای دنیا به حساب میآیند و هر خانوادهای توانایی پرداخت مالیات سنگین آن را ندارد و از پس آن برنمیآید.
اگر فردی که به عنوان بازمانده فرد متوفی محسوب میشود توانایی پرداخت مالیات آن قبر را نداشته باشد، جسد متوفی را از قبر بیرون آورده و قبر فوق را به بازماندگان متوفی بعدی میفروشند.
انتهای پیام/