کد خبر: ۶۷۰۰۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵
۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵
کد خبر : ۶۷۰۰۴۸۶
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور مطرح کرد؛

حسینی گفت: پیروی نکردن از الگو‌های غذایی سالم به شیوع کمبود برخی ریز مغذی‌ها از جمله ویتامین D، کلسیم و آهن منجر شده است.

لزوم ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم مبتنی بر غذاهای سنتیبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن بیماریهای غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، تغذیه و نظام سلامت است،گفت: امسال شعار روز جهانی غذا با عنوان" اقدامات ما آینده را می سازد " بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد و خواستار ریشه کنی گرسنگی از جهان تا سال 1410 است.

ضرورت عدالت در توزیع مواد غذایی در جهان

وی افزود: در حال حاضر عدالت در توزیع مواد غذایی در جهان یکی از مهمترین موضوعاتی است که مورد توجه است، در حالی که 820 میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند؛ همزمان 672 میلیون نفر دچار چاقی و 1.3 میلیارد نفر دچار اضافه وزن هستند. عدالت در توزیع مواد غذایی، توجه به منابع جدید غذایی جهت تأمین نیازهای مصرف کنندگان، همکاری مؤثر در ریشه کنی گرسنگی و توسعه مصرف غذاهای سالم و مغذی برای جمعیت ساکن در زمین از مهمترین اهدافی است که باید بهبود وضعیت غذا و تغذیه جهان در نظر داشت.

به گفته رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور سرمایه گذاری برای رفع گرسنگی و سوء تغذیه در جهان نقش مؤثری در بهبود رشد و تکامل کودکان و نوجوانان دارد، به نحوی که براساس گزارش سازمان غذا و کشاورزی با بهبود تغذیه و رفع سوء تغذیه در جامعه از طریق ارتقاء و بهبود شرایط جسمی و فکری آحاد جامعه می توان میزان تولید ناخالص ملی را تا 16.5 درصد افزایش داد و به ازاء هر یک ریال سرمایه گذاری در پیشگیری از گرسنگی و سوء تغذیه، می تواند حداقل 15 ریال بازگشت سود به جامعه را انتظار داشت.

حسینی مطرح کرد: ترویج و توسعه مصرف الگوهای غذایی سالم و تغذیه ای مبتنی بر غذاهای سنتی، بومی ایرانی و ارتقاء سواد تغذیه‌ای کاربردی آحاد جامعه در کاهش مصرف عوامل خطر تغذیه ای شامل قندهای ساده، چربی، اسیدهای چرب ترانس، نمک و توجه به مصرف بیشتر غذاهای فراسودمند، میوه و سبزیجات می تواند سبب بهبود وضع موجود در غذا و تغذیه جامعه ایرانی شود، ضمن آنکه نقش و اهمیت تغییر شیوه زندگی و تحرک روزانه بیشتر را نیز نباید در این خصوص از یاد برد.

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر