در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ فرزاد قاسمی مدیرجهادکشاورزی شهرستان لارستان گفت: برداشت دانه روغنی کنجد از سطح یک هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع لارستان، از اوایل آبان آغاز و تا اوایل آذر ماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بیشتر مصرف کنجد در لارستان، تولید ارده و روغن کنجد جهت مصارف دارویی و پخت و پز و بخشی از آن نیز در تولید شیرینیهای محلی از جمله حلوا اردهای و نانهای کنجدی مورد استفاه قرار میگیرد.
قاسمی بیان کرد: اکنون ۶ کارگاه صنایع تبدیلی کنجد جهت تولید ارده و روغن کنجد در شهرستان فعال است.
قاسمی افزود: کنجدهای برداشتی به سایر شهرستانهای فارس و استانهای کرمان و یزد نیز ارسال میشود.
شهرستان لارستان در فاصله ۳۳۰ کیلومتری شهرستان شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر