تمدید دومین دوره جشنواره فضای مجازی و رسانه درآذربایجان شرقی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی از تمدید مهلت ثبت نام در دومین دوره جشنواره فضای مجازی و رسانه تا ۳۰ دی ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،قالیچی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان‌شرقی در نشستی با اصحاب رسانه استان، با بیان این‌که این جشنواره در دو محور برگزار می‌شود، گفت: محور اول تحت عنوان "فضای مجازی و رسانه" شامل رسانه‌های دیجیتال (سایت، وبلاگ، کانال، صفحات شبکه‌های اجتماعی و نشریات مکتوب)، نرم افزار و اپلیکیشن (نرم افزار‌های تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای، نرم افزار چند رسانه‌ای و سایر نرم افزارها)، تولیدات چند رسانه‌ای (کلیپ، نماهنگ، رادیو اینترنتی، پادکست، ویدئوکست، اینفوگرافیک، گرافیک، موشن گرافیک، کاریکاتور، انیمیشن، کتاب الکترونیک، کتاب صوتی و نشریه صوتی) است.

وی در این خصوص ادامه داد: محور دوم نیز تحت عنوان "بخش ویژه جشنواره" شامل آثار برگزیده با رویکرد شهدای دانشجو و همچنین مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی است.

وی با بیان این‌که این جشنواره در اواخر بهمن ماه سالجاری برگزار می‌شود، افزود: علاقه‌مندان جهت شرکت در این جشنواره، آثار خود را تا پایان دی ماه، در محور‌های تعیین شده در سایت www.uast-jfm.ir ثبت کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با بیان این‌که این آذربایجان‌شرقی میزبانی آیین اختتامیه این جشنواره را برعهده دارد، افزود: تاکنون ۱۱۹ اثر به دبیرخانه جشنواره واصل شده که ۲۱ اثر از به دانشگاه‌های استان، ۱۸ اثر از مراکز علمی و کاربردی استان و مابقی آثار از سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور است.

وی با بیان این‌که پس از دریافت آثار، فرآیند داوری توسط کمته علمی انجام شده و آثار برگزیده برای معرفی در آیین اختتامیه و تجلیل انتخاب می‌شود، گفت: برای برگزاری این جشنواره جلسات متعددی برگزار شده و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، مسئولیت پیگیری امورات مربوط به جشنواره را بر عهده دارد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را استفاده موثر از فرصت‌ها و ظرفیت‌های فضای مجازی دانست و افزود: امروزه فضای مجازی جایگاه ویژه‌ای در دنیا داشته و به ویژه جوانان بیشتر با این فضا سرو کار داشته و مورد استفاده قرار می‌دهند، از این رو ضروری است تا از فرصت‌های این فضا به نحو احسن استفاده کرده و بتوانیم مراجعه‌ی جوانان به این فضا را هدفمند کنیم.

قالیچی با تاکید بر این‌که ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیرو‌های مهارتی و کارآفرین است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم از ویژگی‌های مثبت فضای مجازی در راستای مهارت آموزی و کارآفرینی برای دانشجویان و جوانان استفاده کنیم، در تحقق اقتصاد مقاومتی که نیاز روز جامعه است، نیز به نتایج خوبی خواهیم رسید.

وی با بیان این‌که دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هم اکنون هفت هزار دانشجوی فعال دارد، تاکید کرد: در حال حاضر ۳۳ مرکز جامع علمی کاربردی در استان فعالیت می‌کنند که مقرر است ۱۵ الی ۱۶ مورد از این مراکز (وابسته دولتی) به بخش خصوصی توانمند واگذاری شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که پنج هزار شهید دانشجو در کشور داریم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز دارای ۷۵ شهید در سطح کشور بوده و از ۱۸ شهید مدافع حرم استان، ۱۰ نفر شهید دانشجو هستند که دو نفر از این شهدای والا مقام نیز دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بودند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این‌که آذربایجان‌شرقی نیز ۲۵۰ شهید دانشجو دارد، خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره تلاش کرده‌ایم هم کیفیت آثار و همچنین تعداد آثار ارتقا یافته و همچنین تلاش خواهیم کرد تا از آثار خوب و برگزیده حمایت کنیم تا در فضای مجازی به کار گرفته شوند.

قلی‌زاده رییس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز در این رابطه با بیان این‌که شرکت در جشنواره تا آخر دی ماه سال‌جاری تمدید شده است، بیان کرد: تمامی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان و دانش آموختگانی که بعد از اول تیر ۱۳۹۷ فارغ التحصیل شده‌اند می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی با بیان این‌که این جشنواره در راستای استفاده‌ی هوشمندانه و موثر از فضای مجازی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه‌های جنبی و نمایشگاه از آثار واصله به دبیرخانه جشنواره در آیین اختتامیه نمایشگاه از جمله برنامه‌های ما در این جشنواره است.

وی با بیان این‌که دیدار با خانواده شهدای دانشجو نیز از دیگر برنامه‌هاست، افزود: مجموعه ۲‌های مختلفی در برگزاری این جشنواره مشارکت میکنند که از اداره کل بنیاد شهید و حفظ آثار و همچنین صدا و سیما نیز کمک خواهیم گرفت تا این جشنواره را در حدی شایسته برگزار کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در اولین دوره جشنواره ۱۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره واصل شده بود و در دومین دوره از جشنواره نیز در تلاشیم تا از لحاظ کمی و کیفی، سطح جشنواره را ارتقا دهیم.

گفتنی است: دبیرخانه جشنواره سراسری فضای مجازی و رسانه در تبریز- انتهای خیابان طالقانی- دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی (شماره تلفن: ۰۴۱۳۵۴۳۰۵۸۹) واقع شده است.

 

انتهای پیام/ش

وجود پنج هزار شهید دانشجو در کشور

برچسب ها: شهدا ، دفاع مقدس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.