طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

بامیه از میوه‌هایی است که بیشتر در جنوب کشور وجود دارد و استفاده می شود اما از آنجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ بوده خورشتش را در بیشتر استان‌ها تهیه میکنند.

طرز تهیه خورش بامیه با گوشتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بامیه از میوه هایی هست که بیشتر در جنوب کشور وجود داره و استفاده میشه. اما از اونجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست خورشتش رو در بیشتر استان ها تهیه میکنند.

مواد لازم جهت تهیه خورش باميه :

باميه: ۸۵۰ گرم
گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله: ۸۵۰گرم
آبليمو: ۴ قاشق سوپ خوری
پياز سرخ شده: ۴ قاشق
رب گوجه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهيه خورش باميه:

بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند.

2. از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند.

3. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد.

منبع:مجله کوروش

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار