ترکیب‌های عجیب و غریبی در آشپزخانه رستوران‌ها و کافه‌ها که در سال ۲۰۱۸ مشتریان را شگفت زده کرده را بشناسید.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید طعم پنیر برای خیلی‌ها خوشایند نباشد و یا اینکه سس مایونز را تنها در ساندویچ مصرف کنند اما رستوران‌ها و کافه‌هایی هستند که چای را با طعم پنیر و بستنی با سس مایونز سرو می‌کنند.

در اینجا به ۹ مدل از خوراکی‌های عجیب و غریب سال ۲۰۱۸ که در رستوران‌ها و کافه‌های سراسر جهان سرو می‌شود، می‌پردازیم.

کافه لاته با اکلیل های زرق و برق دار خوراکی

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


سوشی هندوانه

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


هندوانه دودی

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


چای پنیری

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


گل های خوراکی

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


کافی کوکاکولا

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


پنیر سیاه


کوکی با ادویه واسابی (واسابی یا ترب ژاپنی گیاهی است از تیره شب بوها که ریشه آن مزه‌ای بسیار تند از نوع خردل است و سسی که از آن تهیه می‌شود، با غذاهای ژاپنی مانند سوشی و ماهی خام خورده می‌شود.

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز


بستنی مایونز

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز

نودل نوشابه ای

آشپزی های غیر معقول در سال 2018/از چای سیر تا بستنی با سس مایونز

انتهای پیام/

عجیب‌ترین خوراکی‌های سال ۲۰۱۸

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار