رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به ذخیره مناسب اقلام اساسی در انبارها، هیچ‌گونه کمبودی در توزیع وجود ندارد.

کمبودی در توزیع اقلام اساسی وجود ندارد/ کاهش ۲۰ درصدی نرخ برنج خارجی در بازارمحمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی وجود ندارد، اظهار کرد: با توجه به ذخایر مناسب انبارها، هیچ کمبودی در توزیع اقلامی نظیر برنج، روغن، شکر، حبوبات، قند و شکر و غیره به بازار وجود ندارد.

وی از رکود حاکم بر بازار اقلام اساسی خبر داد و گفت: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، افراد همچنان منتظر افت قیمت اقلام در پی سقوط قیمت دلار هستند که متأسفانه تا این لحظه تغییری در قیمت‌ها ایجاد نشده است.


بیشتر بخوانید: رکود بر بازار مواد غذایی حاکم است/رشد ۵ تا ۶ درصدی قیمت برنج ایرانی در بازار


آقاطاهر با بیان اینکه قیمت برنج ایرانی نسبت به هفته‌های اخیر ۱۵ درصد در بازار افزایش یافته است، تصریح کرد: قیمت برنج خارجی به سبب آزاد شدن ثبت سفارش یک ماه زودتر از موعد ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: هم اکنون قیمت کالا‌های دیگر همچون قند، شکر و حبوبات نه تنها نسبت به قبل افزایش نداشته، بلکه تا حدودی در بازار کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه هنوز بازار روغن به آرامش نرسیده است، گفت: با توجه به آنکه کارخانه‌های روغن سود چندانی برای عمده فروشی و خرده فروشی لحاظ نکردند، از این رو روغن با نرخ‌های بالاتر از درج روی محصول به مصرف کننده عرضه می‌شود و امیدواریم تجدید نظری در سود خرده فروش و عمده فروش لحاظ شود.

آقاطاهر درباره اینکه چرا سقوط نرخ دلار بر قیمت اقلام اساسی تأثیرگذار نبوده است، اظهار کرد: با توجه به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات اقلام اساسی، کاهش یا افزایش نرخ دلار تأثیری بر قیمت‌ها ندارد و تنها کالا‌هایی که از طریق قاچاق وارد می‌شوند، با افزایش یا کاهش نرخ دلار دستخوش تغییر و تحولات قرار می‌گیرند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پایان تصریح کرد: با توجه به ذخایر مناسب کالا‌های اساسی، پیش‌بینی می‌شود بازار شب عید همچنان در رکود و آرامش به سر خواهد برد.

انتهای پیام/

قیمت برنج ایرانی در بازار افزایش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۶ دی ۱۳۹۷
واقعا متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۶ دی ۱۳۹۷
آقا بخدا فراوانی هست اما گرانی هست یه سری به اقتصاد ملت میزنن ازحرص و مال اندوزی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۶ دی ۱۳۹۷
از وقتی همه چی گرون شده اینا میگن کمبودی در عرضه نداریم . بابا گرونه گرونه میفهمی همه چی از صد تا هزار برابر افزایش پیدا کرده . مردم که زورشون به شما نمیرسه .حالا هی بگید کمبودی نداریم
آخرین اخبار