الگوی غذایی نامناسب عامل شیوع بیماری‌های غیرواگیر است

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:الگوی غذایی نامناسب یکی از مهمترین علل شیوع بیماری‌های غیرواگیر به شمار می‌رود.

الگوی غذایی نامناسب عامل شیوع بیماری‌های غیرواگیر استبه گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد  ، زهرا اباصلتی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع خبرنگاران گفت: سرطان ها، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت و سکته‌های قلبی و مغزی، علاوه بر کاهش عمر یا از کارافتادگی زودرس، موجب خسارت مادی، معنوی و روحی فراوانی می‌شود و الگوی غذایی نامناسب یکی از مهمترین علل شیوع این دسته از بیماری‌های غیرواگیر به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: در این راستا طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار در مناطق تحت پوشش دانشگاه برگزارشده است.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این طرح به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سازمان جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز آمار ایران در حال اجراست.

اباصلتی با اشاره به اهداف اجرای طرح مذکور افزود: هدف از اجرای این طرح، تعیین مقدار و نوع مواد غذایی مصرفی، تعیین کفایت مواد مغذی دریافتی، بررسی ارتباط بین رژیم غذایی با ابتلای به بیماری‌های غیرواگیر تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی، شناسایی خانوار‌های در معرض ناامنی غذایی و به دنبال آن اصلاح سیاست‌های مرتبط کشوری است.

وی تصریح کرد: در این طرح ملی که از اول دی ماه آغاز شده است، تعداد ۱۰ هزار خانوار ایرانی ساکن در مناطق شهری و روستایی در ۳۱ استان کشور توسط کارشناسان تغذیه شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور مورد پرسشگری قرار می‌گیرند.
 
انتهای پیام// ه.ز
 

برگزاری طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در مشهد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار