کد خبر: ۶۸۱۰۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۷
۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۷
کد خبر : ۶۸۱۰۰۴۱
رئیس اتحادیه شیرینی و شکلات در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بهره مند گفت: با وجود افزایش تقاضا در ایام پایانی سال، اما نرخ شیرینی هیچ گونه تغییری نخواهد داشت.

ثبات نرخ شیرینی در بازار/قنادان مشکلی در تامین مواد اولیه شب عید ندارندعلی بهره مند رئیس اتحادیه شیرینی و شکلات در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در تامین مواد اولیه شب عید نداریم، اظهار کرد: اگرچه قنادان مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می کنند، اما کمبودی از حیث تامین نیاز بازار شب عید ندارند. 

وی با اشاره به اینکه قنادان برای تامین آرد مورد نیاز با مشکلاتی مواجه هستند، افزود: با توجه به آنکه خرید گندم تنها از طریق سامانه میسر است، از این رو پیگیر این موضوع هستیم تا ظرف چند روز آینده مشکلات مرتفع شود چرا که سامانه خرید و فروش آرد و گندم به تازگی راه اندازی شده است.

بهره مند نرخ مصوب هر کیلو شیرینی دانمارکی را ۲۱ هزار،‌ تر ۲۶ هزار، کیک یزدی ۱۵ هزار و زبان و پاپیون ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه شیرینی و شکلات با اشاره به اینکه مابقی اقلام نرخ مصوبی ندارد، بیان کرد:  اگرچه قیمت مابقی اقلام تابع عرضه و تقاضا و کیفیت است، اما اتحادیه بر قیمت ها نظارت دارد.


بیشتر بخوانید: کمبودی در بازار شیرینی نداریم


وی ادامه داد: با وجود آنکه تقاضا برای خرید شیرینی در ایام پایانی سال بالاست، اما اتحادیه برنامه ای برای افزایش قیمت متصور نیست.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار در پایان تصریح کرد: مردم هر گونه افزایش قیمت و تخلف در واحد‌های صنفی را می‌توانند با سامانه ۱۴ و شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ مطرح کنند تا اتحادیه در اسرع وقت به شکایت آن‌ها رسیدگی کند.

انتهای پیام/

قیمت شیرینی برای شب عید تغییری نخواهد داشت

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
معلوم نیست این قنادیا اصلا مواد تشکیل دهنده شیرینیاشون چیه و چند درصده
شوهر خاله من قناد بود تمام لبه های کیک که سوخته بود رو میریخت تو شیرینی کاکائویی که پیدا نباشه از اون وقت فهمیدم اصلا نباید شیرینی تیره خرید و شیرینی باید کاملا شفاف و روشن باشه
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر